CHERITERA KAMI...: Kerang Berbulu

Feb 22, 2012

Kerang Berbulu




Last weekend, ktorg supper..ecehhhh supper sedap ckit bunyi kan kalau ckp mkn lewat mlm x ke mcm uhhh..hncurla diet..diet??sejak ble plak..hahahahha...ok2, berbalik ke cite kerang ni..kami supper kat Laman Aiman kat kpg.baru..sj try test first pergi ni lgpun parking senang kt kedai ni

Dah order,saje belek2 menu then terpasan


 Kerang Berbulu??trs tny cik B ade eh kerang berbulu..eh, kerang ade gred2 jugak eh..huhuhu

Setau Ann kerang ade 1 jenis tu jek la..yg tu mkn wat rebus ke nak bakar ke nak msk sambal ke rendang..wuishh..terliuq plak..kami ni hantu kerang jugak lagi2 kerang bakar..

 Jadinye Ann pn google tgk ape yg kerang berbulunye tu kan..eh, korang tau ke kerang berbulu ni???





ni la ghupenye kerang berbulu tu..xbape nak bersih la nmpknye kan..





ha..ni kerang yg slalo Ann tgk..sedapppp!


So, entry kali ni sebagai knowledge la..nnti jgn trkujat la tgk kerang ade bulu ke or trjmp org tulis kerang berbulu ke..sebenarnye wujud spesies kerang berbulu ni tp mybe xseglemer kerang biase tu la kan..

4 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann, 1st time dgr pasal kerang berbulu tu... lain mcm yer ghupernya... mcm geli jer kalo nk pegang... huhuhu...

Ann@zanyra said...

Aza..kan..tue r psl..xpernah jmp lg spesies ni..huhuh

~diAhOntHeblOg~ said...

haha..berbulu je kerang tu dgr Ann kutuk die xbersih..hahahahaha

Ann@zanyra said...

diah...hahahahahampehhhh..sebab tu la bulu die xtanggal2 kot..hahahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah