CHERITERA KAMI...: Karnival Buku Karangkraf 2012

Feb 8, 2012

Karnival Buku Karangkraf 2012



Hye korangS, cmne cuti pjg..mesti meriah kan..Ann cuti2 kt KL jek..part tu nnti Ann cte...hihihih...sabar2..


Meh nk cte bnde yang dh seminggu berlalu..Sape ade pergi Karnival Buku Karangkraf baru2 ni???


Bulan 12 thn lepas, Ann ade pergi Pesta Buku Karangkraf yang ni versi kecik pny..tapi yang Karnival ni memang meriah la cume kali ni cik B keje so Ann pergi dengan kwn yang sudi teman..Tq fren:)







Sebaik la pergi pagi, ni pun parking dah sesak.Yeala tapak karnival ni die buat kat kawasan parking diorg jadinye org2 luar kene la parking kt tepi2 jln tu..tp rezeki la kami dpt parking yang berdekatan



Yeahhh..hsl tngkapan, 6 novel RM90++..tue pn byk dh tapis mengenangkan bilik dah xde space nak letak buku2 ni..hihihih..owhh, Ann pakai bj kurung sebab lepas ni nk p kenduri kawin plak;)



Lagi meriah sebab ramai yang baru dpt voucher buku kan..snoknye tgk diorg sakan shopping




atas pentas tu Dr.Fazlee tgh wat sesi lelong baju






Sempat shopping shawl..cumey plak tgknye






Majalah Wanita, lame dah xbeli ni..1 RM3.00..






Tudung percuma...cabutan bertuah beli majalah wanita..dapat tudung ni..I Likeeeeee!!:)




Ni la novel-novel nye...lame dah Ann xwat entry review novel kan..huhuuh




Hasil borongan...yipppiiieeee!




bulan April ade lg dekat PWTC pulak..

2 comments:

~~AzaLea~~ said...

Ann minat baca novel yer?? baguslah minat membaca...

Sy tak minat.. dulu masa sekolah, time KOMSAS, bc novel bkt kepong pun tak abis.. sudahnya beli buku yg ada sinopsis jer... huhuhuhu...

Ann@zanyra said...

aza : aah..blh naik hntu tgk novel..ha..tp buku yg mcm sejarah ke yg ciri2 keilmuan tu memang Ann out la..hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah