CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2, Universal Studio...Shrek 4D

Jan 6, 2012

Singapore : Day 2, Universal Studio...Shrek 4D


after sangat gumbira dapat balas dendam kat Mummy, kami patah balik ke Shrek 4D..


Sherk tu dalam castle yang cumey ini..nmpk x orang ramai bwh khemah tu??tu sume tgh Q ok..


Wait time 60minit??SEJAM lagi ke??layankannnn....

 macam-macam gaya memasing time Q kan..sebaikla berkipas dan selesa




Ni kat dalam pulak..actually xsmpai pun 60minit beratur..tp lenguh jugak la kaki ni;p


In the Theatre

Sebelum masuk theatre ni die akan citekan dulu la ape yg akan korang tgk dlm ni dan sorang satu akan dpt


Spec 4D..ms keluar jgn lp pulang kan;p

Theatre die sangat besar dan duduk jek la kt belah mane pun sebabnye ble pkai spec ni anda akan mengalam dan menyaksikan serta merasai benda tu betul2 depan mate..naik kuda ka, terkene air ka jatuh ke ape sume la..mule-mule Ann pun macam knpius tau almaklum la xpernah-pernah kan. sebaik la cik b dh gtau siap-siap pegang kerusi elok-elok..hahahhaha...time shrek tu naik kuda memang same la kte pun mcm org naik kuda gak, bergoyang-goyang..time terkena air tu xleh blah..basah la ckit ok..Best!klu ade anak-anak ni mesti diorg suke:)

Keluar-keluar lapo plak, pastue hujan..so kite cari tempat makan dl...

to be continue..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah