CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2, Universal Studio..Lights, Camera, Action

Jan 12, 2012

Singapore : Day 2, Universal Studio..Lights, Camera, Action



upss...sowi cte 2011 ni xabis lg..akan cube sedaya upy utk abiskan dengan cepat yea..ampuunnnn..


kte sambung aktiviti kami seterusnye, ni kebetulan sebab ms lalu diorg tgh open utk visitor. so dari xtau nak masuk yg mane, kami trs masuk dlm lights, camera action ni.














actually kt cini mcm mini studio la die tunjukkan camne steven spielberg create effects dalam movie die






mcm ni la kt dlm die..gmbr ikhsan google..ade 3 line msk dlm ni..ktorg line depan agak neves jugak la..sebab ade scene hujan ribut terbakar tu rs la panasnye..actually ktorg dah standby if time hujan tu nnti terkene air ke ape tapinye ktorg target dr atas la kan..rupenye time bnjir ribut tu baru air tu melimpah memang sedap-sedap la kene air xdan nak elak..sape yg dok line depan memang kene..


ok la tempat ni sebab kte at least dpt gambaran camne diorg create scene mcm yg kte tgk dlm movie tu..xdenye la nk real kan byk sume dlm studio jek siap ade kapal besar nk langgar lg tau..huhuhu




tgk mangsa kebasahan..rela xrela;p


p/s:nape tulisan bold eh??xde boldkan pun tulisan ni...hurmmm..

2 comments:

~aYu~ said...

salam kenal. singapore.. bile la nak ke sana ni..

Ann@zanyra said...

ayu..hye, salam kenal jugak..blh la wat plan ke singapore nnti ble free:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah