CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2, Imbiah Lookout

Jan 27, 2012

Singapore : Day 2, Imbiah Lookout


Dari Waterfront Station, kite ke Imbiah Lookout...ape yg menarik kt sini??Name pun lookout kan so mestila tempat ni tinggi dan ade byk jugak aktiviti kt sini but kami hanya nak abiskan mane tiket2 yg kami ade jek..:)



Masa ni lebih kurang pukul 3 camtu..hujan pn dh reda




Sebaik escalator yg hujung tu jek rosak kalau x, jenuh weh nak menampak sampai puncak ni..huhuhu

PITstop pertama, Images of Singapore..actually tempat ni macam muzium la die ceritakan Singapore dr zaman dijajah sampai la dah membangun dan maju..ada la patung2, khazanah-khazanah or monumen yang berkaitan yg didisplaykan








Mini theatre, cerita history Singapore




Scary pulak tgk gmbr ni..huhuhu..


Tak byk sgt gmbr dlm ni sebab kurang pencahayaan..layankan jek la ape yg didisplaykan but interesting sbnrnye..Musium kt Malaysia ade cmni x ek...hurmmm..

Last skali di Imbiah Lookout ni kami main game Desperados..masa ni memang dh penat sgt..naik trn bukit..hihihi..


Game 3D, main tembak2 pencuri..kite jd sherif..masa dpt markah byk die keluar la dekat screen tu...lenguh jugak la tgn..siap naik kuda lg tau..;p


OK..abis di Imbiah..Lasssssssttttttttt skali station kite cerita next entry ok

4 comments:

AzaLea said...

Ann, bestnya g jenjln kat negara org... Ann g thru pakej ke or g terjah ngan asben jer?

Ann@zanyra said...

Aza...best sgt!Ann beli pakej ms kt matta fair last year...klu terjah memang xdo la nye..huhuh

AzaLea said...

huhuhuhu... ann g bape ari?

Ann@zanyra said...

Aza..ANn g singapore 3D2N..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah