CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2, Beach Station...Taste of Asia

Jan 31, 2012

Singapore : Day 2, Beach Station...Taste of Asia


Pakej yang kami beli kt Matta Fair tu include skali voucher SD5 utk FnB..So jimat la SD10 kt sini..Tp hny boleh redeem di Taste of Asia kt Beach Station ni..ni ialah station terakhir dan terhujung yea..sebab lepas tu dh laut dh..besar jugak Sentosa Island ni..



harga dlm men ni standardla..kalau xdiconvertkan ke RM..mcm harga2 kt mesia jugak..dh kate Taste of Asia so ade la makanan2 yang kite slalo jmp..xyh nak risau sgt..

Kami pilih


Bandung & Ice Lemon Tea


Xigt dah ape nm menu ni..cik B pny..


Kalau Ann pilih , mesti ade ayam pny...hihihi..ni mcm ayam penyet la...not bad;)




Lepak2 isi perut dl kat sini sementara tnggu aktiviti terakhir..penat weh dari pagi sampai ke mlm, berjalan jek kojenye..


Sambung next entry utk cite seterusnye;)


*dah nak abis dah kot cte Singapore ni..fuhhhhhhhh~~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah