CHERITERA KAMI...: Shopping tudung di hujung minggu

Jan 15, 2012

Shopping tudung di hujung minggu



semalam kami ke Jln TAR, plan last minute..naik train dari setiawangsa ke masjid jamek..last skali kami naik train ms bulan puasa aritu, memang agak lame la kan..skang dh ade sistem baru..gune token no more tiket2..token pun beli thru mesin xdenye dkt kaunter dah..mule2 macam terkial-kial dan terpinga-pinga jugak la kan memasing..hihihhi











meh tgk antara hasil tangkapan semalam




shawl pelangi..cantik tgk Nana pakai..nak la jgak kan..sehelai 5rgt jek..lgpun mcm dh lame xde shawl baru;p




tudung sulam crown..ssh gak cari tudung ni..ade tu jmp smpai ratus2 harganye..xla kot nk beli mhl2 gitu




tudung instant..tudung senang pkai, sarung jek kan..ni pun ssh gak nk cari pattern yg berkenan..teringin nk beli yg ade corak polka dot tu tp sume jenis singkat..:(




ni la jadinye ble xplan, mesti ade tersangkut pny la kan..cik B xkurang jugak sambung shopping kt Sogo..:)

6 comments:

WILAYAH C.T.M said...

tudung last tu cantiklah.suka tudung mcm tu..btw,slm perkenalan http://lagakpendita.blogspot.com/

Ann@zanyra said...

Wilayah C.T.M..thanks..jenuh jugak tu baru jmp..hihih..salam perkenalan jugak yea:)

AzaLea said...

hai... salam perkenalan...

Nana said...

wahhh saya suke
saya suke shawl kale2 itu hehe
sweet kan shawl tu

Ann@zanyra said...

Azalea...salam perkenalan

Ann@zanyra said...

nana..hihiih..slalo jek xdan nk p pasar jumaat bwh tu..alang2 g jln TAR, beli la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah