CHERITERA KAMI...: Sehari sebelum 2012

Jan 2, 2012

Sehari sebelum 2012


last saturday (31/12/2011) , ade wat kenduri kecil-kecilan kat umah..family jek tapi along xdapat nak menghadirkan diri la pulak, xcukup korum

menu pulak memang makan bertambah-tambah la.makan ramai-ramai pulak, selera sungguh

program diteruskan pula ke Wangsa Walk after maghrib nak kuar jauh-jauh knpom la jem KL kan, bawak kanak-kanak mane lagi tempat game la jadi sasaran


mak ayah budak pun seronok main...bestla pulak game baling-baling bola ni, nnti g main lg la..:)




dah abis main game, sambung pula main bowling...2 game pulak teror xteror belakang kire, jnji enjoy!





 
abis bowling kul 11lebih, rasenye wangsa walk ttp lewat kot mlm new year ritu ms kami blk tu ramai lg kt tmpt bowling and ade few kedai yang xtutup lg..sebelum blk rumah, singgah isi perut dl dekat kedai kat Affin Wangsa Maju..ade bunga api jugak tau kt citu..dptla tgk tapi lupe nak amik gmbo...hihihih...first time ni mlm new year keluar kalau x dok kt umah jek la

korang plak cmne??

2 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

wah..byknye lauk pauk...ish2 best eh sesekali makan reramai..

Ann@zanyra said...

kann..tue yg selera mkn pn bertmbah2...hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah