CHERITERA KAMI...: Klebang Coconut Shake dan kapal selam

Jan 22, 2012

Klebang Coconut Shake dan kapal selam



cite sebulan yg lepas, after attend Wedding wani & salleh dekat tampin..tampin ngn melaka kan sebelah2 alang2 dekat tu ktorg ni terajin la plak nak g klebang..pekena coconut shake..ritu ms family day kt melaka xdan nak singgah, kali ni xleh nak miss..upppsss...cte psl family day akan menyusul nnti yea...huhuuh




RM2.20 sahaja...sekali sedut SEDAPPPPPP bangat!!xcukup 1 rsnye..




duta klebang coconut shake;)




senang je nak cari kedai coconut shake ni, tepi jalan menuju ke bandaraya bersebelahan caltex








hujan-hujan pun ramai jek nak singgah stop beli coconut shake ni..


otw nak blk KL, singgah pantai klebang..alang-alang tu p la tgk kapal selam..agak teruk jln nak ke kapal selam ni..




tutup pulak, xleh msk..tgk dr luar jek la...besar jugak..kalau bukak pun kene byr seringgit xslp tu pun bkn boleh msk dlm kapal tu, tgk dr luar jek..huhuhu..

3 comments:

AzaLea said...

sdpny coconut shake tu.. telan air liur d buatnya...

Ann g mane jer kat melaka tu?

Ann@zanyra said...

Aza..sedapppp!!sanggup blk ari g melaka nk mkn coconut shake pny psl..

ha..nnti Ann review lg eh tmpt2 kt sane..tnggguuuu;)

Azlan said...

Boleh jer masuk dalam kapal selam tu cuma sempit sikit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah