CHERITERA KAMI...: Jom Priuk Sedap Deli

Jan 21, 2012

Jom Priuk Sedap Deli


After lepas ngidam kat The Gardens, kite sambung sesi cuci mate di Carefour Wangsa Maju..alang-alang lunch terus la kat situ


selalu lalu lalang kedai ni, kali ni baru nak singgah

ade steambot, kuah die kasi sup ayam dan tomyam skali..RM25++ xsilap tapi ktorg sebab perut xbape kosong time tu kan jadinye pilih ala carte jek la


Ayam Kepek untuk Ann..Cantonies Yee Mee kot utk cik B..


Ayam kepek tu mcm ayam penyet la nm jek lain tp rs die ok la..sambal pn xdela pedas sgt..just nice..tp cik B xsuke la ayam penyet pdn la die xmo pergi Ayam Penyet Ria tu..rugi2;p



next time boleh la try steambot pulak..ade sesape prnh try x??any comments?



2 comments:

Nana said...

penah try stimbot
sedap tomyam dia
tp jgn amek set ada mee tu
nanti kembang tak abes hehee

Ann@zanyra said...

nana...yeke..kene try nnti ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah