CHERITERA KAMI...: Bilik dah besar, view dah cantik...tapi sensorang;(

Jan 20, 2012

Bilik dah besar, view dah cantik...tapi sensorang;(


owhh..ni kisah last week...TERpaksa berjauhan dengan cik B selama 4hari, first time ni sejak kawin sethn lepas.walaupun ms 'in relationship' dulu dah biasa PJJ selama 7 thn igtkan dah kawin xperlu la lagi nk PJJ kan..tup2 kene p outstation la plak..


besarkan bilik ni..


ada jakuzi lagi tau


bilik seaview..lovely!waaa..tingginye, tingkat 30 ok:D


hotel 36tingkat..jakun la jugak memula masuk lift..byk benau butangnye;p


gedik tepi pantai di siang hari pn xde feel


time malam apetah lagi...kalau dengan cik B mesti ktorg sakan ronda


Persiaran Gurney yg sentiasa busy



dah namenye koje kan..nak xnak kenela tinggalkan encik suami..rsnye pasni xmo la lagi outstation.even ade elaun bagai tapi..mmm..mmm..xpela kot.walaupun pergi site visit jek tp penat seharian tawaf kilang.

4hari pn nk kecoh ke???tgk org lain ramai jek slalo weekend wife la ade tu mkn bulan xjmp la relax jek diorang...ni 4 hari pn nak kecoh kan..mmm..rsnye cukup la kot zaman bercinta dl 7 thn berjauhan..dah kawin, dh bg dok dekat2 ni xmola jauh2 lagi..xbiase la;p


~windu la pulak nak bile pergi kerja nampak laut, balik kerja nmpk laut..skang??mn nak cari laut wehhhhhhhhhh~~

6 comments:

AzaLea said...

bestny g Penang... sempat mkn nasi kandaq beratuq tak?

myza said...

xjalan2 kat gurney tu ke..mmg jalan tu slalu penuh sesak,,org lepaks tepian pantai

Ann@zanyra said...

AzaLea..xdan la p..tp tue nk try jugak nnti2..aza dh ke??

Ann@zanyra said...

myza..dan la p gurney plaza tu pastue blk jln kaki ke hotel..hahahha,terbakar la jugak kalori kan..tp depa kate citu kene hati2 dgn peragut, byk kes dh

~diAhOntHeblOg~ said...

btol2..xyah la..kite bukan kebulur sgt pn elaun tu..yg penting family kan..kena hargai mase bersame tu..huhuhuh

Ann@zanyra said...

Diah...kann..duit blh cari tp ms ngn family???mn nk gntinye...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah