CHERITERA KAMI...: August 2011

Aug 31, 2011

Nak jugak wat ucapan..SALAM AIDILFITRI

entry melekat...sila scroll kebwh utk entry baru;)






Tanpa mengira miskin kaya,
Pangkat darjat mahupun harta,
Bersama-sama menyambut raya,
Saling bermaafan dihari bahagia.




~Shuke2 Kami~

Aug 26, 2011

Untuk peminjam PTPTN yang belum langsaikan hutang


utk peringatan diri sndr jugak sbnrnye ni...adatla klu kte dh meminjam, kene la bayor balik kan...tp klu dh jumlahnye besau, logik la kot amik masa utk nk langsaikan BUT sikit or byk better la jgn skip byr bulan2..mmg la ade cas sane sini tapi...Better Late then Never...erkk..sesuai ke???huhuhu

yok semak kot la name dah diblacklistkan ke...Semakan Senarai Hitam Imigresen..klu ade, xdpt la nk p oversea..klu tau awl2,xpela..klu kene thn time kt imigresen kt aiport tu..aduhhh...nayaaaaaaa~

bagi yang xpasan la kot die dh bayar kte idak kt PTPTN, boleh semak Semakan Peminjam yang Belum Membuat Pembayaran Balik Pinjaman


kredit to myvitrd




~Shuke2 Kami~

Memandulah dengan berhemah...jauhi dari terkena speedtrap;)


konpom mlm or petang msti ramai dah stat pulang ke kpg halaman masing..so, ni utk membantu kwn2 yg tgh mood xcited beraya ni...dlm berxcited tu sila patuhi had laju yea...jgn nnti ade terbang plak duit ry tu,lari plak bajet nnti...wuwuuw...


PLUS Arah Utara (Dari KL):

1- Km 197.1, Km 198.8 & Km 204.3 selepas exit Kemunting
2- Km 208 & Km 214.8 sebelum exit Kemunting
3- Km 271 berdekataan exit Ipoh Selatan
4- Km 274.4 berdekatan exit Ipoh Utara
5- Km 286.9 berdekatan exit Simpang Pulai
6- Km 296 berdekatan exit Gopeng
7- Km 352.6 selepas exit Sungkai
8- Km 373 berdekatan exit Slim River
9- Km 241.9 berdekatan exit Kuala Kangsar
10- Km 308.6 selepas exit Gopeng
11- Km 252 masa turun bukit selepas terowong Menora
12- Km tak pasti tapi betul2 di R&R Gurun
13- 2 km after tol Juru (90km/j)
14- 5 kamera di atas jambatan pulau pinang (so slow je la kat situ)

PLUS Arah Selatan:

1- Km 289 sebelum exit Nilai Selatan
2- Ada 3 kamera antara Km 255 - Km 249 (Persimpangan Seremban - Senawang)
3- Km 253 selepas exit Senawang
4- Km 213.9 selepas exit Alor Gajah
5- Betul2 di exit Jasin
6- Km tak pasti tapi selepas hentian sebelah Tangkak
7- Km juga tak pasti tapi jambatan pertama selepas exit Yong Peng utara
8- Km 97.3 selepas exit Air Hitam
9- Betul2 di exit Sedenak
PLUS Tengah:

1- Km 456 selepas exit Sungai Buluh
2- Betul2 di exit Bukit Lanjan
3- Betul2 dibawah Restoran Jejantas Sg Buloh
4- Km 302.8 berdekatan exit Kajang
5- Km 296.5 & Km 297 berdekatan exit Bangi

NKVE

1- 300 meter sebelum tol Jalan Duta (60 km/j)
2- Selepas cabang jalan ke tol Jalan Duta (80km/j)
3- Betul2 di exit Damansara
4- Km 11.2 berdekatan rel keretapi
5- Betul2 di exit Shah Alam

KESAS

1- Km 44.8 berdekatan exit LDP
2- Berhadapan Endah Parade
3- Betul2 di exit Hicom

ELITE (Dari arah KLIA)

1- Km 4.8 selepas exit Batu 3
2- Km 2 - Km 4 atas jambatan berdekatan Makro
3- Betul2 kat bawah restoran jejantas USJ
4- Km 10 sebelum exit USJ

JALAN PERSEKUTUAN

1- Bersebelahan Hotel Mint
2- Berdekatan Esso kat exit Salak Selatan
3- Berhadapan dengan Istana Negara
4- Berhadapan dengan Muzium Negara
5- Kawasan turun bukit selepas pekan Raub (Menghala Kuala Lipis)
6- 2 km sebelum pekan Maran (Arah Kuantan)
7- Area Paya Bungor (Arah Kuantan)
8- Selepas exit ke Bentong (Menghala ke LPT)
9- Jalan Gambang - Kuantan (Turun bukit selepas Matrikulasi Pahang)
10- Berhadapan dengan Mini Malaysia Melaka (70km/j)
11- Berhadapan dengan Zoo Melaka (70 km/j)
12- Bawah jambatan dari Banting ke KLIA (80 km/j)
13- Berhadapan dengan Kolej Inti, Nilai
14- Persimpangan Sg Manggis menghala ke Klang (60 km/j)
15- Berhadapan Tesco Klang (70 km/j)
16- Jambatan berdekatan rumah MB Selangor kat Pasir Panjang (70km/j)
17- 2 km selepas sempadan Perak-Selangor di Jalan Sabak Bernam (berdekatan kilang kelapa sawit)
18- Laluan bertingkat antara USM ke Bayan Lepas
19- Jelutong expressway berdekatan Tesco Pulau Pinang
20- MRR2 antara simpang Taman Melati & Wangsa Maju
21- MRR2 berhadapan Mikro Cheras





~Shuke2 Kami~

Aug 25, 2011

Tak brape nak berjaya la buang frame tu...

ni dr pandangan mate sndr la...b4 dis klu ade la yg pasan kan, gmbo2 dlm blog kami ni ade frame..frame putih...

lebih kurang cmni la bentuknye tp yg tebal lg border die

then..lately ni rs border/frame ni mcm mengnggu pemandangan gmbar2 kami yg shanteeekkk2 belaka dlm blog..uhukkk..pasan..ok...

so, ni nk mengesharekan tutorial la kot cmne nk buang border/frame tu...


Langkah 1  : klik Edit HTML

Langkah 2  : Search code .post.img ataupun post-body-img ataupun ape2 jek la yg related ngn post/img

Langkah 3  : Tukarkan sgl yg ade tulis Xpx contohnye 5px ke 0px

Langkah 4  : Preview blog

Langkah 5  : Dah puas ati baru la save..


tp skrg ni mslhnye border mmg hilang BUT utk gmbo yg ade caption,line putih kt caption tu xhilang, kwn2 tau xtang mane nk edit HTML die...dh try an error gak, tp xjadi...hurmmm...




~Shuke2 Kami~

Aug 24, 2011

Ramadhan 21 : Berbuka puasa di Restoran Periuk Belanga Danau Kota...

ari ni ramdhan 24 kan...so cte xdela nk basi mane pun..huhuhuh...still sempat lg sape2 nk rase berbuka kt Restoran periuk Belanga ni...


neway..sejujurnye lain yg diidamkan, lain pula yg dpt..males den nk cte psl ape yg diidamkan tu..lum ade rezeki lg kot nk mkn kt ctu...huwahuwahuwa..ayt pasrah gilerrrrrrrrrr~


jadinye kami ke danau kota coz knpom2 area ni byk la jugak choice kdai mkn kan..dr depan jln ke blkng, last2 kami stop kt Periuk belanga ni...teringat pulak Jiran sebelah, nana pernah cte pasal gi mkn kt cini..


sebaik ade 1 table kosong, klu x mmg xde mood dh nk mkn..huhuhuh..


restoran periuk belanga..time blaja dl xpasan pun yg dkt danga bay ni


kami amik set utk 2org, RM 40..ade ayam penyet, siakap goreng bercili (boleh pilih nk 3 rasa or goreng),sayur kailan ikan masin...pastue kami tambah tomyam campur + sotong goreng tepung


cik B ckp, tomyam rsnye mcm pelik ckit...kte xmkn isi jek..hihii..sotong sedap, kailan just nice,ayam penyet ok la but byk sgt rencahnye dkt atas tu..xsuke

bandung soda,SEDAP...laicikang, SEDAP..dan kurma


total RM60 sumenye utk 2org...lokasi restoran ni depan flamingo steamboat...




surau ade disediakan...bersih,selesa!




~Shuke2 Kami~

Wordless Wednesday..Dapat jugak Kad Raya..



The Only Card raya yg kami dpt thn ni...at leasttt...ade la jugakkkk kan...tq fwen;)


korang ade dpt x???




~Shuke2 Kami~

Aug 23, 2011

Spykids: All The Time In The World


hadiah besday dari nuffnang dan TGV aritu xredeem lg, hujung bln ni expired dah...so ahad ritu dah guna 2tiket utk tgk cte SpyKids ni..sampai wangsa walk dlm kul2lbh so cari wayang yang xjenuh nk nunggu plus sempat nk p berbuka...jadinye kami pilih SpyKids...




dan sape2 yg tgk cte ni 

akan dpt bende alah ni..ape fungsinye??


before movie stat, die akan gtau la cmne nk gune bnde ni..tp kami xbuat pun, leceh la sbbnye korg kene gores bnde ni stp kali no kluar kt screen wyg tu...cthla no.1 kuar, korg kene la gores kt no 1 tu, then akan kuar la aroma2 sprt dlm cte tu..mksdnye, die nk buat audience same bau ape yg mcm dlm cte tu..phm x??huhuhu..tp bygkan la nk tgk cte lg, nk gores tgh gelap2 tu lg..baik concentrate tgk cte..


utk rate cte plak...best n fun wlpn cte mcm budak2 pastue ngarut2 ckit kot tp still boleh ditrime akal plus geram giler tgk SpyBaby ni..

cumeeeyyyyyyyyyy...rase nk trk2 pipi tu....


more to family movie actually..klu ade ank2, bwk la tgk skali..cte yg sesuai ditgk time pose...ahaksss


ade lg 2 tiket ni...ade semnggu lg valid...cte ape lg yg best yea...




~Shuke2 Kami~

sahur di luar...seronok jugak kan..


bukan xpernah bersahur di luar, time blaja2 dl ade jugak la tu pn amik ari weekend or ari xde klass, so blh la qadaq tdo nnti..hihih...sonottttt!!

tp utk kami as a hasben n wife, memang 1st time la ni sahur kt luar...gigih bangun kul4pagi ramadhan ke 20 aritu..mm..actually 4lbh, siap2 mandi bagai trs kami ke...


NZ Curry House Wangsa Maju


reason plh tmpt ni?mmm..lame dh x p mkn kt maple+lame giler x singgah NZ ni+konn2nye pakat ngn mmber nk sahur skali kt sini..tp sbb misscommunication...diorg igt xjadi..sbaik la kami dh agk awl2, so kami lyn sahur berdua la...best wooo...;)

menu sahur pn dh mcm nk mkn utk buka...

mee goreng + nasi ayam...ari2 sahur cmni,maunye rosak plan diet..diet ke???huhuhuuh



korang pernah sahur kt luar x?share laaa....;)





~Shuke2 Kami~

Aug 22, 2011

Iftar bersama family

another cte yg lame berlaku, 14 ramadhan yg lepas...skang dh 22 ramadhan dh...cpt btl ms berlalu yea...shopping ry pn belum lg ni...wuwuuwuw

neway..after mencuci mate di MATTA Fair, mlm tu kami dh plan nk p berbuka kt umah along at seri kembangan...lame woo xp umah die..sethn ade kot?huhuhu...gilak lame, sbaik igt jln nk p sane..semnggu b4 tu berbuka kt umah alang, tp xde plak amik2 gmbo..lupooo..huhuhu

sonot woo dpt mkn rmai2 cmni, meriah...tu yg mkn pn laju jek..

menu of the day...ni xslp ade lg yg xkuar dr dpur tu..penuh meja...semua sedap2!

with zara, kakak dan uwaiz...


okid, kakak,zara dan baby...


actually gmbo byk la jugak tp mostly gelap2 coz yg mengmbilnye ialah knk2 itu..men snap2 jek...gmbo ngn tuan umah pn xde, gmbo ngn siblings pn xde...huhuhu..xpe2, nnti ry kte posing2 yea;)


akak2 ipar + biras+ our mom


my only sista...akak tahi lalat;p



the king n queen of the nite..cumeyyyy kannn;p


neway...tq alot to tuan umah my lovely akak ipar dan along....SODAP N full pewut ni..nnti wat open hoz plak yea;)




~Shuke2 Kami~

Aug 21, 2011

tak sangka boleh terjumpa plak.....


dalam entry dua hari pegi matta fair 2011..Mood excited!, kami ade ckp kan terserempak dengan se 2 orang kan....yeala...cube bygkan dlm ramai2 orang dlm fair tu pastue hall kan besar, memang tak sangka pun kte boleh terjumpa ngn org yg kte kenal...kan??


actually, sambil2 survey cuci2 mate tu ade gak toleh kiri kanan tinjau2 kot la ade ternampak sape2 yg kami kenal kan...anddddddd......last2 yeahhhhh...msuk2 jek hall 1 xsilap, dan2 nmpk se 2 orang mmber ni...actually, mmg dh tau die nk dtg ctu...tp yeala...sape sangka kan...


nk tau sape???jom terjahhh!hihihiih


pgl cik B, suh amik gmbo...mcm michelle melodi plak, jmp mangsa..hihiih



soseh2 dl...ehem2...cari pakej hny_bulan yeaaaaaa;)


with bride to be....dh bau2 nasi minyak ni,.....


klu dh jodoh nk jmpkan, yg xdirancang tu la boleh jadi..
cpt2 weh korang, xsbr nk tau cte bulan madu korang nnti...upppss...hik3....


pernah post psl diorg dlm entry INI...smg sgl urusan mereka dipermudahkan...amin



*ni yg rase nk wat knduri kawin lg skali boleh x???;p




~Shuke2 Kami~

GIVEAWAY by Atiqah Norazli




HADIAH-HADIAH

tempat pertama : topup RM50
tempat kedua : topup RM30
 tempat ketiga : topup RM10
saguhati utk 2 org shj : topup RM5
 
 
nk join?klik SiNi
 
 
 
 
~Shuke2 Kami~ 

Aug 19, 2011

Dua hari pegi MATTA Fair 2011...mood excited!


dr tarikh Ini , kami dh mark calender masing2, nk free kan hujung minggu aritu dengan menghabiskan masa di MATTA Fair..almaklum...org baru 1st time pegi...tp sbaik dh dpt khidmat nasihat awl2 dr yg dh berpengalaman..kene ade target dl b4 pegi, klu xmemang rambang mata...wlpun kesudahan kami nnti memamng lari pun dr target asal...hik3

counter at 11am..memang xramai tp parking giler ssh time ni
  
ni pada ari sabtu...penat menunggu cik b blk dr keje dl...siap2 trs pegi..smngt waja masing2...


nk g indon?mmm...belum ade plan lg...

taiwan???lagi xpernah trpk pun....

walkway dari hall 3 ke hall 1 dan 2

cik B sempat lg klik..klik...view dr walkway pwtc

sebelum pulang..singgah solat dl...

ni hasil dari 2 hari kami ke sane...tue pn ade yg dh tapis2

beg pink tu utk ari sabtu...beg hijau utk yg dtg ari ahad...so...bukti la kan kami p 2 hari...nk tau ape hsl tangkapan?nnti2 la kami review yek...


next MATTA Fair March,2012 plak..huwahuwahuwa...



*pstttt...xsangka dlm ramai2 tu ade trjmp se 2 org plak..sapekah?nnti kami review ehhhhh...



~Shuke2 Kami~

Siapa nak masuk bloglist blog LisaAfha,sila angkat tangan!!




kami baru2 jugak la kenal cik lisa ni...thanx lisa coz awk yg awl2 singgah bershout kt shout box cumey kami dl...adik manis ni kreatif orgnye...skang dh stat wat bizness header plak...agk2 klu kami nk, leh dpt best price x..hik2...main2 jek tp klu betul,skang jugak mau!hihihih...tp doodle tu mmg cumey...jeles la tgk org kreatif2 ni...



#blela blog ni nk ade header baru...;) 



~Shuke2 Kami~

Giveaway by retrojingga!





nk join? klik SiNi



~Shuke2 Kami~

Aug 17, 2011

Serius! baru tahu tentang Al-Mawlid

rentetan dari tertengok Ini Kisahku...Wardina Safiyyah, mlm td kami trs on tonton.com utk tgk episode2 yang lain pula...latest episode ialah tentang penghijarahan Ameer Munawer...masa mule2, serius xpasan pun lansung Ameer Munawer ni slh seorg ahli group yg pernah femes 1 ketika dl...ble tgk rancangan tu smp abis...SubhanaAllah!kuasa Allah...kagum dengan beliau dan mereka ini


Al-Mawlid


yap..familiar sgt2 la kan muke2 diorg ni...sape xknl kot Lah(padanla lame xkuar lagu2 best), Azan, Zaf, Pot dan Ammer...diorg ni ialah dr kumpulan





trigt zmn2 study dulu...minat giler kot lagu2 RnB diorg..soul la abis...hahahah...sume lagu ade..siap hafal lagi...


yang paling kagum...diorg still bergerak in group dan sebab tu la tertubuhnye Al-Mawlid pada awal muharram yang lepas.....cayalah korang...dan to Ameer, anda memang hebak!






~Shuke2 Kami~

Aug 16, 2011

Ini Kisahku...Wardina Safiyyah

sgt menyentuh kalbu tgk video ni...Ini Kisahku..Wardina Safiyyah..





Sgt terbuka beliau dlm menceritekan tntg kisah silamnye...dan sgt bertuah die dpt hidayah tu...ble part die cte pegi Mekah tu...rase hati ni pun melonjak2 xsbr nk sampai ke sane juga..insyaAllah..semoga kami pjg umur dan dimurahkan rezeki...dapat menjejakkan kaki ke sane...


selebriti2 lain yang terlibat dlm rancangan ini seperti sham kamikaze dan catriona ross...masing2 menceritakan tntg penghijrahan masing2...rancangan yang baru bermula awal bulan ni di tv9 setiap rabu jam 6.30ptg...




*semoga kita semua berada dalam lindunganNYA dan dijauhkan dari kemungkaran dan godaan syaitan..Amin...




~Shuke2 Kami~

Aug 15, 2011

Berbuka puasa di Restoran Tupai-tupai

pertama kali dlm ramadhan kali ni, berbuka di luar dan pertama kali juga makan di tupai-tupai...dah ade kt ampang ni dkt la cikit nk p klu ngidam tp skang ni kami belum dlm mood steambot sgt kot...mybe sbb pose...klu x, tekak ni nk steambot sokmo;)


actually buka ni bukan kami berdua jek, ni mjlis berbuka bersama kwn2 cik B@para doktorS..ble doctr berjmp doctor...segala mcm cte dr hal2 pesakit, ubat sampai cte tentang pakar di jabatan masing2 kuar...
saya??makan dan makan.....hik3...


pilihan steamboat....

nak yg goreng2 lauk-pauk, nasi putih pn ade...




dessert..salad

RM 48 (dewasa), RM23 ( 4-11 thn)


restoran tupai-tupai

 ble nk berbuka secara buffet ni, sila pastikan anda mempunyai strategi buka yg betul spy nnti xde yg kekembungan tersandar di kerusi sampai rasa nk nengsot jek balik ke kereta...huhuh...byr mhl2 kene la rase sume yg ade...baru berbaloi2 kan..kannn..

neway, mmg betulla SEDAP steamboat tupai-tupai ni, service pn bagus..klu nk suh komen tntg kuah, cik B ckp masuk top ranker la..jadinye..mmg btl2 sedap la tu..


so, sape2 yg nk berbuka scr sihat , ce try mkn kt sini pulak...parking pn xssh...betul2 bwh signboard WATERFRONT,ampang.







~Shuke2 Kami~

Aug 12, 2011

Aleema offers you the best spa treatment for your Raya! MilkADeal


pada yang xtau nak wat pe weekend bulan2 pose ni, yok kte luangkan masa sedikit dgn memanjekan diri di Aleema Beauty Solution,wangsa maju...

bestnyeee dpt urut2 bdn ni..heavennn!




~Shuke2 Kami~

Yes Boss!

lame plak xcite tentang koleksi novel kami...rak hampir penuh, pasni xtau dh nk letak mane novel terbaru nnti...neway...nk share new novel yg baru kami abis bace...


YES BOSS!areila sahimi

buku keluaran Kaki Novel, RM19.00 ni antr koleksi terbaik yg kami ada..

berkisar tentang Aryana yang agk xbernasib baik menjadi PA kepada boss yg perangainye memang memeningkan kepala...mcm2 insiden berlaku..tp tuela klu dh jodoh xkemane...yg didepan mate, yg ditgk hari2 tue la yg akhirnye membawa bahagia...

cite cikit2 sudah la yea, nk tau lbh lanjut???sila dptkan novel ini...

neway, penulis areila sahimi ni ade blog sndr tau..jom terjah Mata Pen, boleh la lyn novel online plak;)




~Shuke2 Kami~

Drama Tahajjud Cinta Tv3

sape follow drama ni??lame dh xikut cte2 melayu ni, last skali cte Juvana...al-maklumla mmg jarang tgk tv, slalo lyn kt tonton jek ble boring2...skang plak dh terjebak dengan Maaduu.com , lagi la...dr ke mlm ke sahur ngadap jek...tabiat zmn sekolah2 dl kembali menyerang...dl layan woo cte2 korea ni, GTO, beach boys...sume cte yg ade takashi sorimachi...hahahhaha...sbb die sgt sempoi, mengong2...hik3..best2!

erk...ape ni..lari topik plak...ok2...back to Tahajjud Cinta ni...korang follow x?rsnye baru episod ke 4, sempat lg nk kejar...actually, kami TerFollow cte ni pun sbb tengok abg Eman Manan bersilat... jadi curious plak nk tau cte ni psl ape sbnrnye..

so far yg kami phm, fazura yg bertegas dlm memperjuangkan hak wanita, fauziah gous yang xdpt nk turut serta kwn die(fazura) dlm memperjuangkan misi diorg sebab termakan budi oleh ustaz(eman Manan), eman Manan yang beristeri 4..uhhhh...cte ni awl2 pn dh nmpk mcm cmplicated, tp byk pengajaran sbnrnye..lagi2 hal ehwal umah tangga..xpuas ati part ustaz tu dok ckp psl tnggungjawab isteri, tp tngjwb suami xde plak die nk cte..pastue unfair...uhhhh...emo plak...;p

haishhh...mls nk cte pjg2, baru episode 4 kot...mlm ni kul9 boleh la lyn smbungannye...

barisan pelakon yg meletop...nealofa xkuar lg scene die

ustaz dan 4 orang isteri nye...;p


#arini buka tnp cik B, xberselera la cmni...huhuhuh..ape menu buka korang??



~Shuke2 Kami~

Aug 11, 2011

Jatuh Hati dengan SECOLO Hairdressing

arini xdela nk post2 psl makanan...td pn dh trliur dok borak2 psl menu berbuka rini...xsbr nk mkn sambal udang petai...nyum3...upssss~

ok..kembali ke topik asal....nk share ngn korang our favourite Saloon, tmpt nk potong2 nk kasi cantik utk mahkota...kate rambut adalah mahkota wanita..kan..kann...even kte bertudung tp rambut perlu jaga jugak kan lagi2 ble dh berumahtangga ni...cik suami knpom2 nk istri sentiasa kelihatan GoJes kan..

honestly, sejak kecik kte xberkenan pegi salun..parents kte pn xajr ank2 die p salun nk guntng rambut ke ape..sejak dr kecik kami adik bradik mempunyai hairstylist yg professional iaitu ibunda terchenta...hebak la mak!sume bnde mak tau wat....jeles tau...napela bakat2 tu xmenurun ke ank2 beliau..haishhhhh~

sejak menjak kawin ni la baru berjinak nk p salun...tu pn sbb ade org baik hati sudi nk blanje...sayang org tu sgt3!kami dh jmp la fav salun kami....SECOLO HAIRDRESSING...

kami p yg branch dkt sri rampai..dekat, parking pn senang..cik B klu bosan tngu, boleh la p pekena cendol wahab kat sebelah tu


motif:SECOLO sebelah dgn wahab cendol ni...ihsan cik G


sri rampai branch

suke ngn interior die...staff pn mesra, service baik..yg best tu ble wat treatment dgn urut2 tu yg uhhhhh..sedapnyeeeee...ringan rase pale ni...


kat cini ade hairstylist or top hairsytlist..bezanye pada pnglman masing2 and harga pun akan berbeza but kerja diorg mmg tip top...so far, pegi custmer kluar masuk..HOT gitu..mksdnye bgusla kan service diorg...xrugi la bkn slalo pun nk bertangga kt cini...


last skali kami pegi, mase besday ritu, cik B blanje...syg cik B lagi3!mecehhh tau...dah la dpt 50% off sbb dh jadi member and besday promo...opkosla sengeh memanjang kan...


ade 2 lagi tmpt SECOLO ni


Sg.wang

Sri Gombak...new branch


so far dh pegi kt sri rampai tu 3 kali dlm belum sethn lagi...EXCELLENT!



klik SINI untuk maklumat lanjut.




#rase nk p wat facial n SPA la..lame dh xwat..kwn2 ade tmpt nk recommend x?




~Shuke2 Kami~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah