CHERITERA KAMI...: May 2011

May 31, 2011

Maybank2u.com

ari2 terutama time opis hour..mmg my yahoo akan on saja...so, slalo email yg masuk time weekdays knpom akan dilyn kecuali yg mengarut2 tercarut dan juga yg SPAM mcm ini


klik utk tumbesaran


pg td baru jek nengok kt MHI smbl bekpes psl kes penipuan kt tenet yg mcm ni...td konn2 nk try msk la wat verification mcm die instruct dlm email ni kan, tp baru teringat, kte manade account maybank, byg kad pn xde...ape kes plak tbe2 verangan nk log in maybank2u.com ni kan...tipu3...

byk benau cara org mncari rezeki care xharam ni kan...semoga kite semua dijauhkan la dari anasir2 xsihat ni...klu masuk part pukau tu yg gerun tu...hurmmm

korang ade pengalaman cmni x???share la...~




~Shuke2 Kami~



May 30, 2011

Biskut roti

xtau la kwn2 panggil biskut ni ape, tapi kami panggil biskut roti


ade yg salut sira/gula..ade yg kosong cmtu jek..tp kami suke yg ade sira..tu yg xsdr diri, sila jgn kencing manis plak pasni yea..wuwuwuuw


kt sini mcm xpasan la plak ade jual kt kdai mane, kami kt umah ni slalo beli kt kdai runcit kt kpg..so ble time blk kpg jek la dpt nk update stock..klu xthn sgt ngidamnye tu pesan la kt pkcik ke or klu mkcik dtg kl knpom la pesan suh belikan biskut ni...

biskut ni klu mkn sesaje cmtu, mau patah gigi kot sbb die sgt la keras...so...time tea ke mlm2 tu tbe2 lapo..elok sgt la tu wt air teh O pns ke kopi kawww ke<kami xsuke>, pastue celup biskut ni...waduh3....enak skali....nyum3




~Shuke2 Kami~



Jom Join Bloglist Jamaluddin.net


knp nk join bloglist jamal???
antara sbb utama...mestila nk menjadikan slh satu medium utk promotekan CHERITERA KAMI ni yg masih baru lagi dlm dunia blog..byk lg kekurangan sane dan sini, hrp dpt tmbh lg rmaiiiiiii kenalan blogger di luar sane

knp patut pilih blog kami sebagai pemenang??
bagi laluan pd freshie blogger ni utk rs kemenangan..hahahhahaha..tp bkn nk memuji atau nk tagih simpati ihsan encik jamal tau..tp blog beliau mmg byk info tntg blog, kami jmp blog beliau pn secara xsengaja dan mmg xrugi pn singgah sbb rs ape2 jek nk tau psl blog leh cari dlm Jamaluddin.net ni



mau tgk ke???tekan sini



~Shuke2 Kami~


Steamboat Antarabangsa, Bangi

steamboat againnnnnn...yeahh,..new port utk kami tp agk jauh la dr keramat kan..kene menempuh tol bagai, nasib xbaik dgn jem plak tp skali skala nk tukar selera n cuba sumthng new...marila dtg ke cni...RM22 utk adult..

selamat datang

masa kami smp ni dalam kul6pm..so msh awl lg..ade  1  meja jek dlm tu yg ade customer...sy berbjau kurung sbb dr wedding tghari itu kami p the mines pastue dtg plak ke cni..hihihiih...



meja petak ade, meja bulat pn ade

pilih..pilih...cik B dh xsabar tu


kedai die xdela besar sgt...1 lot jek, so a bit crowded but still kemas, bersih dan teratur



pilihan mknn pn mcm2 la, sgl mcm sayur mee, bebola, cfood ade...tp kuah kene pilih either tomyam or sup, die x bagi both in 1 steamer tu...

tp 1 yg lainnye cni dr tempat2 lain ialah...

steamer dan teppanyaki

boleh panggang/bakar tepi tu...bleh la nk bakar daging yg mmg dh siap2 diperap, sotong ke udang...akan bau aroma yg sedap jek dlm ni...

dessert

suke part dessert jugak sbb blh letak/hias mcm..ade kacang, choc rice,kismis etc...


licin
kuah cili cicah die agk pedas tp sedap, so pedas tp sedap mkn smp nanes...hihihih...abaikan gmbo tuan tnh di ats yg mcm nk meletop tu..huhuhu

dlm kul7pm, org dh mule rmai dtg..so pd sape2 yg nk dtg belah mlm better wat reservation dl la tkt penuh

tekan sini untuk maklumat lanjut

lokasi : belakang Kompleks PKNS bangi sebelah restoran Wong Solo


~Shuke2 Kami~


Main Masak-masak

last saturday, mood masak2 datang menyeru...hahhaha..nmpk benau xbape rajin masak kan...bkn xrajin tau kwn2, tp klu msk pastue kluar p jln2 sape plak nk mkn yg kte msk tu kan lg2 time weekend..kat umah tu time hjng minggu dapur mmg jarang berasap...mak ayah plak time hjng minggu ni la nk rase2 mkn luar la, klu ade wedding lg la mmg xmasuk dapur sume<tipu3>..

ok2..meh nengok, ape menu yang nk sgt cte tu kan

ikan kerapu 3 rasa


kailan ikan masin

sotong goreng tepung

ni la 3 menunye...dr bape mnggu lepas cik B nk mkn ni, tp xdan nk wat asyik kluar saja weekend kan...

komen dr yg dh makan...SEDAPPPPP!!ibunda terchenta@mem ckp...ni mkn, org lalu belakang pn xpasan...bleh la msk kt umah mentua nnti...kte plak jwb, klu kt umah mentua...kte xreti..ckp aje xtau sume..hahahah..pastue mem balas...maunye mak mentua ckp, xgune wat menantu nnti...aduhh mem...pedih rsnye tu...hahahaha..mak..mak...ade2 aje...

#xtau nape picca tu terbalik..dlm folder ok jek...


~Shuke2 Kami~


Kenduri Kawin

semalam last la utk bulan Mei 2011 ni jemputan kawin dr kwn2 kami...

nk review ckit kenduri2 kawin yg kami dh pegi utk bulan ini...


1.Ain & Pasangan


ain ni skool-mate ms kt keramat dl...maintain jek cumey bdn die smp skang..jeles2..hahahha...

bersama pengantin dan kwn2 sekolah

2.Mimie &Pasangan

sory..gegar plak

ni plak wedding my opismate, diadakan sebelah malam dkt yayasan tun razak...so far lps kawin ni 1st time la attend wedding yg cmni..means yg agk formal, majlis pn grand gitu kan...sgt sweet la wedding diorang..tp kami xde picca bersama2 pengantin...kami antr tetamu terawal yg pulang..hihihihi..

kat photobooth mereka

3. Bahiah & pasangan




bahiah kwn ms sek rendah pastue ktorg terpisah mmbawa haluan masing2...die pndah sekolah rsnye..manis dan cantik die dgn theme peach tu..cumey diapit oleh kami yg cumey jgak...hahahahha

4. Faizah & pasangan


ni plak kwn sek menengah, ms kami kawin dl die dtg, tp xdan nk jmp..huhuh...pengapit tu pn kwn sekolah jugak tu..hihihi..

again..SELAMAT PENGANTIN BARU utk kwn2...tahniah..semoga berkekalan hngga akhit hayat..pada yg kami xdapat nk menghadirkan diri , sgt2 la mtk maaf yea..


#tema sume lbh kurang jek kaler...sweet:)


~Shuke2 Kami~


May 27, 2011

Lafazkan Kalimah Cintamu

mentang2 dh nk tgh mlm, en3 bajet2 jiwang la plak kan...hihihih..

sebenarnye ni kes keseorangn di kala cik B onkol, jdnye mencari idea nk share ape yea ngn kwn2...hurmm..br pasan, dh lame xshare psl koleksi novel yang kte ade...

so..novel pilihan mlm ni ialah..


  novel setebal 810 mukasurat dgn harga RM26.90 ini mmg berbaloi beli, perlu dijadikan sebahagian drpd koleksi novel kwn2...seyes cte die sgt2 la best..mcm2 emosi ade dlm ni..jap2 bace sedih smp kuar air mate pastue plak gelak sorg2....best2!

 novel ini ditulis oleh Siti Rosmizah dan diterbitkan oleh SR Publication...hanya boleh didapati di POPULAR bookstore sahaja..klu g cari kt MPH, knpom xjumpa...

seyesla ms mule2 tgk novel, ngn cover die kan mmg xbape menarik perhatian kan but anggapan ku salah belaka...sesuai ngn peribahasa dont judge a book by its cover

kisah cinta, kekeluargaan yang sgt targik..

 ade few novel lg dlm waiting list..tgh membace novel Cinta Yang Kurasa..nti kte review yea

#korang plak cmne???sharela novel2 best yg korang prnh bace....


~Shuke2 Kami~


Bulan Madu Pertama, Damai Laut

Last Day

hari2 terakhir...breakfast msh dlm bilik dgn menu yang sdp2 jugak..pastue smbung berendam kt pool...dan kami bersiap2 untuk pulang...

bye2

swiss garden resort & spa, lumut



we have a great and sweet moment here...sgt2 terima kasih kpd cik B, pandai beliau pilih tempat..berbaloi2


#mode: nk vacation lagi....


~Shuke2 Kami~

Bulan Madu Pertama, Damai Laut

2nd Day

 


mase cek- in,pihak hotel dh bg siap2 form utk kte plh menu ape utk breakfast dan pkul bape depa blh dtg ketuk bilik kami...so, kte p tick la kul7am...bajet time tu msng2 dh jage la lps subuh kan..skali...baik pny tdo, bape kali depa ketuk pintu kot baru sedar...hahahahha...mcm wake-up call plak...hihihihi

byk la menu die, mmg full perut...pastue g berendam plak..dh tentu p time weekdays kan..mnde org sgt pun time ni...heaven giler mcm pool tu kami yang punya bukan ahmad albab punya tau...hihihihi




sgt la suke view dr pool ni...separas ngn pemandangan laut yang indah itu...

pas puas berendam, kami naik bilik...siap2 utk lunch, sbb lunch xmasuk dlm pakej ke so kami decide la nk cr mkn kt luar, jln2 kt manjung...tp klu korang tny kami mkn kt mane???seyes lupee...hahahahah...kami igt yg indah2 jek kt hotel ni..hahahah...

before asar, kami dh ae kt hotel blk sbb ade occasion yg sgt3 besh menanti..apekah???




yeah....dlm kul6.30 xsilap, kami dijemput ke jeti ni utk sunset cruise...lawak ckit la sbb pkai bj kurung kan...nmpk la ayu dictu, lgpn sbb ade occasion len mennti pas ni..hik3...




alhamdulillah cuaca petang tu ok, dpt la kami pusing2 laut smbl tgk sunset...teruja...brother yg bwk bot tu pn frenly jek...die siap pesan lagi, jgn malu2 yea..klu nk tngkap gmbo ke ape, gtau je..die bleh stop jap..

cruise ni dlm 45minit rsnye...before maghrib tu dh naik drt la, pastue kami dihantar semula ke hotal untuk nxt occasion around 8pm..


yippieeee....candle light dinner di tepi laut+ lagu romantic...owhh..sgt sweet

makanan die MMG SEDAP!!plng suke dessert ni





dragon fruit+manggo..both my fav fruit...cam tau2 jek..actually b4 reach this hotel, korang akan jmp 1 ladang dragon fruit..so, dragon fruit mmg jd main diorg la sbb tu dlm bilik pn ade buah ni...hihihihih..suke3..

abis jek 5course dinner ni, kami blk bilik...perut pn penuh dh tp sempat berendam dlm tab, ktorg wat bubble bath sbdr...hihihih..nk gak tu...


~Shuke2 Kami~

Bulan Madu Pertama

Happy Friday kwn2...salam penghulu hari...

cte agk basi la...bkn agk kot..rsnye mmg dh basi dh...dh namenye bulan madu pertama kan...dah 8bulan berlalu...tp rasenye xsalah kot nk share ngn kwn2 bulan madu kami..upssss...sebenarnye lebih kpd tempat bulan madu kami...

ape yang best sgt tmpt ni yg nk dok kecoh2 kan tu...hahahahha..jgn la gitu kwn2, klu rs mcm muak nk bace...close jek page ni yea...

tempat ini bukan la dioversea mahupun trmasuk dlm senarai dunia ke ape...tp rasenye 1 of tempat percutian yang aman damai<sesuai dgn namenye> dan yang paling penting...SERVICE SUPERB!!serius kami mmg dilayan seperti pengantin baru...mmg baru sgt la sbb selang sehari kenduri dh p bulan madu, inai knpom2 merah menyala lagi kt jari ni...


kami stay kt sini 3D2N, pakej bulan madu include :
1. Daily Continental breakfast in bed for 02 persons
2.Welcome drink
3.One (1) Romantic Sunset Cruise (Subject to weather condition)
4.One (1) 5 Course dinner laced with the exquisite Lover’s mocktail
5.Complimentary for 1st Night: Strawberries with choc dip OR Praline in room with bubble bath
6.Complimentary for 2nd Night: Chocolates of passion in room
7.Unlimited usage of non-motorized recreational activities (Canoeing, Archery, Beach Soccer, Beach Volleyball & etc) – Subject to weather condition (xgune)
8.Complimentary ferry to Pangkor (xgune)
9.Complimentary visit to turtle sanctuary(xgune)

meh la lyn ckit picca ni dulu...bersedia la dgn sajian picca mood org baru kawin;)


First Day

abaikan eyebag yg truk tu yea


*wink*




op....op....apsal ktl lain plak ni...ats2 td ala2 bali, yg ni modern plak...ke..byk sgt duit kami ni nk rase sume bilik...huwahuwa...xde mknenye...ade kisah disebalik ni..meh cte..

actually dr urusan plh tempat berbulan madu ni sampai la ke sesi pembayran sumenye cik B terchenta yang uruskan..kami pilih pakej honeymoon, so kt hotel ni hny ade 2 bilik jek disediakan utk hnymoon...1 konsep bali dan 1 konsep modern..mase wat reservation, cik b dh gtau kt staff tu die nk bilik yang konsep modern tu la...skali ms cek-in depa p hantar kami kt bilik ala bali tu...kte ok jek sbb die ala2 romantic gitu,siap dh prepare bunga2 bagai..tp cik B kate xmau..nk bilik lagi satu jugak...sbbnye...nk tau sbbnye....

I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I
I



yeah....bilik yg bali tu bathroom die biase jek...tp yg modern knsep ni ade tab besaq gedabak ni...knpom la nk yg ni kan...dah tntu dlm pakej ade bubble bath, kt mn lg nk bubblenye klu x dlm ni..hahahhaha...plus bilik ni nmpk lg luas dan sgtttttttttt besttttttttttt!!!dreaming nnti nk wat bilik sndr cmni..wuwuwuw




view sgt cantik dr balkoni bilik

pas rehat2kan badan, kami turun ke pantai plak, xmandi pn..saje jln2..amik angin petang



subhanaAllah

nk tau ari kedua ape plak jadi???hik3....ok..smbung next en3


eh..eh..jap....dr td dok cte...xde gtau seabjad pn name tempat ni kan..agk2 korg leh teka x?????



~Shuke2 Kami~

May 26, 2011

Kene tolak kereta

hari ni dalam sejarah...buat pertama kali dalam hidup ini<seingat2nye la>, kene tolak kereta la plak...

knp x suruh org lain tolak???knp???sbb di tmpt kejadian hny ade diri ini shaja...so, no choice la...

mmg padan la..kereta sendiri, sendiri la tolak kan...yea..yea..yea...itu klu kereta sendiri, tp klu kereta org lain??kereta yg tuan empunye kte xkenal, xprnh bersua muke waima senyum2 kambing ngn die pun xpernah...jadi ape kejadahnye plak kte kene tolak kereta die???<sambil nyanyi lagu kereta kecil warna merah...tp kereta tu warna biru>

knp??knp?????

sbb....kereta tersebut telah memblock/dalam istilah lain double park betul2 baik pny depan cik putih..jd bagaimana cik putih nk mengeluarkan diri beliau bersama tuanye yg cumey ini???ms nmpk dr jauh tu...dh doa dlm hati, harap2 la tuan kereta biru tu xtarik handbreak....huhhhh, nasib baik tuan die cerdik lg bijaksana..klu x mmg la kan..kann...

jadi kte yg berbaju kurung hjau rini, dgn sopan santun nye tolak la kereta tersebut kedepan sehingga cukup ruang utk cik putih mengeluarkan dirinye..





sebaik xberat sgt tau kereta itu...tp trime kasih la jugak utk kereta biru itu sbb kte dpt la melakukan sedikit senman pagi ini...hik3

jadi...tips la untuk sape yg nk/suke double park tu lg klu kereta yg menjadi mangsa tu kte xkenal tuannye...jgn la terlalu kurang bijak kan... 
sila renungkan tips ini:
1.tinggalkan no.tel anda supaya tuan empunya kereta yg anda block tu blh menghubungi anda untuk mengalihkan kereta
2.jgn tarik handbreak
3.klu 2-2 perkara di atas anda xmahu lakukannye, sila cari parking yg betul yea jgn smp ade org naik minyak plak nnti..huhuhuh



~Shuke2 Kami~



May 25, 2011

Hiperhidrosis

Ape itu hiperhidrosis?korang ade mengalami peluh berlebihan x??haa...itula die hiperhidrosis...tp idak la klu peluh tu sebab mmg lepas lari 10 pusingan 1 padang ke...ni peluh tnp sebb mcm tbe2 la..selalu trjadi pada bahagian tapak tangan, lengan dan tapak kaki dan ade certain pesakit mengalami mslh pd kepala, muka, dada, belakang tubuh dan paha.

korang ade x mengalami simptom2 tersebut??sebenarnye kte ade jugak la...mmg dr dulu lg perasan kte jenis kuat berpeluh, kdg2 tu wat keje xdela berat mn pun..peluhnye mencurah2..wuwuwu..itu belum lg klu time panas...waduh2...tp kejadian ni xtntu tau..pastue bile time sejuk dlm econ mcm kt opis ni kan...perasan jugak,mouse tu mcm ade air2 kan, tapak tgn basah...tp xdela hari2...sumtime ade jugak pd tapak kaki..tu sbb klu beli sandal ke msti cek dl permukaan sandal tu licin ke x...pastue suke cr ade tali belakang<wlpn leceh> sbb nnti xdela kes jln2, sandal trtgl kt belakang..orgnye dh berjalan ke depan...hahahahhaha..upsssss~
info lanjut, boleh klik sini dan sini



korang ade x pengalaman cmni???share la:)



~Shuke2 Kami~

Cuti tambahan Hari Raya Puasa dan Hari Kebangsaan


KUALA LUMPUR 24 Mei – Kerajaan memutuskan supaya satu hari kelepasan am tambahan 2011 ditetapkan bagi seluruh negara berikutan hari kelepasan am sempena Hari Raya Puasa dijangka bertindih dengan Hari Kebangsaan pada Rabu, 31 Ogos depan.
Ketua Setiausaha Negara, Tan Sri Mohd Sidek Hassan berkata, satu hari kelepasan am tambahan yang ditetapkan itu bagaimanapun akan tertakluk kepada pengumuman tarikh Hari Raya Puasa oleh Majlis Raja-Raja kelak.
Sekiranya Hari Raya Puasa (Hari Pertama) jatuh pada Selasa, 30 Ogos 2011 dan Hari Raya Puasa (Hari Kedua) dan Hari Kebangsaan bertindih pada Rabu, 31 Ogos 2011 maka Khamis, 1 September 2011 ditetapkan sebagai hari kelepasan am tambahan, katanya dalam satu kenyataan di sini hari ini.
Sekiranya Hari Raya Puasa (Hari Pertama) jatuh pada Rabu, 31 Ogos 2011 dan bertindih dengan Hari Kebangsaan dan Hari Raya Puasa (Hari Kedua) pula jatuh pada Khamis, 1 September 2011 maka Jumaat, 2 September 2011 ditetapkan sebagai hari kelepasan tambahan. – Bernama


#hoyeahhh..baru igt rugi cuti public holiday bertindih...hihihihih...
#semangat ry terlbh plak...pose ganti xabis lg...wuwuwuwuw
# hopefully cik B dpt cuti ry..dpt kte ry same2..aminnnnn~


~Shuke2 Kami~

air asia promotion 10sen


skang tgh kecoh pasal promo air asia ini..sape yg xrambang mata ye dak tgk tiket 10sen pastue merata-rata bleh g....wlpun org tau la...10sen idak la btl2 10sen hrga tiket..ade la cas sane sini tp ble ditotalkan still murah and affordable lagi2 utk yg gile holiday kan....

tapi bagi kami...promo mcm ni trpkse la ditgk seperti xde perasaan..hahahahah..sbbnye cik B tentu2 ssh nk tau ble die blh cuti + xmau mengambil any risiko untuk kemungkinan tiket ini bakal diburnkan...mmg la murah tp still duit kan...syg la plak...lgpun kte ni klu dh plan2 ble xjadi, nnti frust menonggeng tertonggeng bagai..muncung leh sngkut hanger...hahahahha..sp yg ssh???pujuk la dr sndr...jdnye dr ade, baik xde...kan..kannnnnn....

yang penting cuti2 kami nxt month...sgt xsbr...hrp2 sgl berjln lancar...amin..insyaAllah...<hoyeahhhhhhh!!!>


~Shuke2 Kami~

May 23, 2011

Nur Kasih The Movie


knpom rmai tgh mood nur kasih skang ni...klu x, xkan cinema pnuh manjang...xsangka jugak cik B ajk g tgk pd ari kedua filem ni ditayangkan...book online awl pg pn seat dh fully booked..

ape yg bleh dikatakan utk filem ini???sangat2 meruntun jiwa qalbu...sesuai la utk sape2 yg mmpunyai jiwa yg sensitip sbb knpom air mate tu laju jek jatuh mencurah2...hhihihiih..mcm kte, 2 3 minit stat, air mate dah bergenang dah..xperlu skop yg besar tp dh bleh kasi impak yg bagus lagi2 klu cte khabir bhatia kan..tgk cmne die stimulate kan panaroma each screen tu jek dh wat kte trpukau....

xperlu la review pjg2 kot kan..pd yg belum tgk tu sila terjah..xrugi pn membantu industri perfileman negara...hihihihihi...

#knpom Jiran sebelah  xnak view entry kte ni b4 die g tgk sndr rabu nnti...hihihihi
#cantik sangat2 kan ayu raudhah dan tiz pkai tdung...



~Shuke2 Kami~

Re-Giveaway Nana

mendapat tagged dari puan myza tentang giveaway ni...wuwuwu...xpernah join giveaway bagai..almaklum la..kte dak baru blaja...blum menggunakan sepenuh peluang yang ade untuk contest dan giveaway dan yang seangkatanya...


fuh..fuh..kasi tiup ckit..kot la bertuah kali ni kan..hihihi...


simple and easy la syarat2 penyertaan die


1st   :  buat entry psl Re-Giveaway Nana - DoNE
2nd :  jd follower Nana - DONE
3rd : tagged kwn, ibudamia,Nana - DoNE
 4th :  backlink - DONE


Hadiah??sweet...rsnye tema Nana untuk giveaway ni tentang LOVE kot...so, cadangan kte la...untuk hadiah yang lagi 1 tu ape kate kasi mini jigsaw puzzle bertema kan LOVE jugak..so nnti bleh framekan..sweet3



untuk maklumat lanjut...klik sini


#hye Nana...salam kenal;)


~Shuke2 Kami~



Trajedi Tanah Runtuh di Hulu Langat

agk ketinggalan tahu tentang brite ni..kejadian berlaku pd petang Sabtu lepas, 21 Mei tapi kami baru tahu mlm ari berkenaan...sangat2 sedih tgh brite..xdpt bygkan musibah yang menimpa Rumah Anak-anak Yatim dan Anak-anak Hidayah Madrasah Al-taqwa Hulu Langat batu 14...

setiap kali mengikuti berita mereka..sayu jek rase hati..pg td masa dengar radio otw ke opis ble topik ni dibncangkan, air mata ni rasa laju jek mengalir...

didoakan semoga roh mereka dicucuri rahmat...pada yang terselamat semoga mereka lebih kuat lagi selepas ini, pasti kejadian ini memberi satu episod yang xdapat dilupakan dlm sejarah hidup mereka

penghuni rumah tersebut,sebelum kejadian


kawasan kejadian

al-fatihah...


# untuk cik b yang tengah berhempas pulas di wad tu semoga tugas2 B sentiasa dirahmatiNYA..



~Shuke2 Kami~


May 20, 2011

PDF To Word

sekadar nk berkongsi link + untuk diri sndr supaya ble tgh kesempitan xdela mengagau cari...sebenarnye ade 1 lagi software yg mmg dh download siap2 kt pc ni, tp xleh plak gune td sbb file besar...tapi link yang ni bleh plak + xmengambil mase yg lame utk process






Sharing is Awesome
~Shuke2 Kami~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah