CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2

Dec 28, 2011

Singapore : Day 2


niat di hati siap plan set jam dah nak keluar pukul 9 pagi konon-kononye, tapi 9 pagi memasing elok bergolek-golek atas katil, penat berjalan sehari suntuk xabis lg tapi gigih jugak bangun kalau dilayan mata memang xkeluar mane la nnti.

after siap-siap semua, pukul 10pagi jugak baru keluar dari hotel. kasi isi perut dulu, sebaik hotel dekat ngn kedai makan halal 


kenyang sampai ke petang makan ni;p


bus stop pun dekat, terbaik la xyah nak lenguh-lenguh berjalan ke MRT nnti kene tukar stesen la bagai naik bas boleh terus sampai ke Vivo City..jauh jugak dah dekat ngn port..sejam jugak la


 bus diorang yg bersih , xdela jumpa "i was here" ke " i love u" or perkataan-perkataan mengarut

Ok, nape kami ke Vivo City?sebabnye dalam mall ni ade transit train ke

yeaaayyy...Sentosa Island!!!


sampai around 11pagi, sesak?jangan ckp la




dahla hari sabtu, school holiday pulak...memang elok sangat la tu kan;p



first stop kami ke Waterfront station dulu, ni main pointnye kalau x pergi, memang cuti-cuti ini xberjaya la jawabnye..




ape ade kt cini??kite sambung next entry:)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah