CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 2 , Universal Studio..Kuciwa Jurassic Park tutup!!

Dec 29, 2011

Singapore : Day 2 , Universal Studio..Kuciwa Jurassic Park tutup!!


Turun di Waterfront Station, kalau ke kiri ade hotel-hotel dan casino, ofcourse la xpenting pun kt situ..yang kami nak tuju tentula yang ke kanan...ade ape???


nmpk x globe besau kt belakang tu??yess..UNIVERSAL STUDIO SINGAPORE!!! here we come


jom masuk, xsabar nak have fun dalam ni:)

ktorg dh plan siap-siap tempat-tempat target, so mula-mula kami terus ke Jurassic Park



masih excited di citu even cuaca amatla terik yea..bile dah masuk dlm Jurassic Park tu mcm pelik jap awat xramai org eh...bukan ni ride yg plng best ke..


uuuwwwaaaaa...TUTUP rupenye!!!serious down abis...rs nak suruh jugak die bukak


dan-dan pulak hujan turun time ni mcm turut same sedih jek ngn kami kan..hihihih..so, berteduh la jap dlm park ni


ade rupe muke kuciwa x..huhuhuuh


ade jek game/ride lain dalam park ni tapi mcm tak thrill jek, xmo la naik..hahahhaha..berlagak pulak..


bile hujan dah mula reda, kami teruskan ke next target pulak


jadila dpt amik gmbo ngn dino ni:)


untuk yang nk g USS ni, pergi la after MAC 2012 ride Jurassic Park ni dh on balik

2 comments:

Nana said...

aduh besnya
bila nk jejak sini ntah

Ann@zanyra said...

Nana...hihih..best!nak g yg kt europe pny belum kemmpuan so dpt pergi kt Singapore ni pun dah best sesangat ni..nnti pergi la Nana..damia pun mesti syok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah