CHERITERA KAMI...: Singapore : Day 1, Nasi Lemak dan Ice cream..nyummmm2

Dec 22, 2011

Singapore : Day 1, Nasi Lemak dan Ice cream..nyummmm2



Turun dari flyer jam baru 4petang, awal lagi dan perut pun mintak di isi..so kami ke the 1 and only malay stall yang ada kt sini..




boleh thn jugak nasi lemak ni




pastue nampak pulak kedai ice cream yang uhhhh sangat la menambat hati nengoknye






gerammmmmmmmmmmmmmmm sangat ok tengok ice cream ni..abis sume flavour kami mintak rase..last skali choc snickers tu jugak yang sedap!1 scoop SD5.50..




lazattttt but cepat cair...dekat KL ade di The Gardens, MV jek..ble nak tmbh cawangan ni...huhuhuuh

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah