CHERITERA KAMI...: Selamat Pengantin Baru Wani & Salleh

Dec 28, 2011

Selamat Pengantin Baru Wani & Salleh


last saturday kami ke Tampin meraikan sahabat saing study kt UTM dl..dulu pernah cerita psl diorg ni kat Sini , akhirnye dpt attend kenduri korang..walaupun terpaksa ngadap jem giler kt PLUS tu xdan tengok korang berarak dan bersanding..mintak maap la yea janji kami selamat sampai dan dapat jugak attend knduri korang kan..

asalnye nak konvoi dengan lala, die dari UKM bangi tp sebab jem kan last-last lala jalan depan die jadi reporter ktorg dok gitau ade accident la, hujan la..terima kasih lal..hihihihi


 lega selamat sampai..3 jam lebih ok perjalanan kalau xjem 2jam sampai dah



cumey bunting diorg



sweet plak nengok kaler ni...dan wani, kamu sgt cantik


kawan-kawan yang hadir..


untuk wani dan salleh, tahniah again semoga berkekalan rukun bahagia selamanye




sebaik dapat jmp aza sebelum balik, dapatla jumpa oked cumey ni




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah