CHERITERA KAMI...: Pesta Buku Karangkraf

Dec 7, 2011

Pesta Buku Karangkraf


last Sunday pergi Pesat Buku Karangkraf kat Kilang Karangkraf Shah Alam..kebetulan jugak ada kenduri kat belah-belah sane so 1 jalan la kan...

xtarget boleh dapat banyak buku yang best sebab dah hari-hari terakhir kan tapi hati mau pergi jugak siap dah buat list novel-novel yang nak cari..





hari yang terik , sebaik la diorang buat dalam kawasan tertutup dan sangat selesa



masuk-masuk jek dalam auditorium tu memang ramai la manusia, Ann pun tibe-tibe jadi xtau nak pergi celah mane..tapi memang majoriti novel la..rambang mata weh..




kejap tengok belah kiri


pastue tengok belah kanan pulak...aik..tak kan 1 novel jek kannnn...


Cik B pun xketinggalan tapi die lebih pada bahan-bahan ilmiah..kalau Ann buku-buku camtu bace kejap jek la pastue dah lelap..hihihihi

tak kan tengok jek B


pilih bang pilih;p




tak sangka pulak diorang akan topup each buku-buku yang dah abis dan memang banyak jugak novel-novel baru..memang xrugi la datang ni..






shopping novel...weehuuu:)






riang ria bersama hasil tangkapan, 7 novel...RM115.60..jimat RM50








Cik B said 1 novel 1 minggu so ada 2 bulan tak perlu nak beli novel..Ann said...hurmm..tengok la..tapi nnti sape jugak yang galakkan suruh beli...hihihihih

insyaAllah nnti Ann review mane novel yang Ann dah abis bace ok:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah