CHERITERA KAMI...: Pemenang 1st Contest KaChing KaChing

Dec 6, 2011

Pemenang 1st Contest KaChing KaChing


pertama kali nak say terima kasih bebanyak pada yang sudi join contest kami ..tak sangka jugak ada yang nak join dan singgah blog kami yang suam-suam ni..hihihihi...

sempena genap setahun blog Cheritera Kami ni so semalam tepat 11.59pm kami dah tutup contest dan dah senaraikan pemenang-pemenang untuk contest tersebut

Kami decide untuk pilih 5 pemenang dan jawapan anda adalah jawapan yang hampir-hampir..takde yang jawap tepat..hihihi..

Pemenang-pemenang dan hadiah-hadiahnye adalah:
Pertama : Syima - FM, topup/cash RM 10.00 & tiket mines cruise
Kedua   : Nana , tibai-tibai pun hampir terkena jugak...memang lucky la:) - FM, topup/ cash RM5 & tiket mines cruise
Ketiga   : Cik Rose Cute- FM & tiket mines cruise
Keempat : Nida - FM
Kelima  : Mas -FM

Pada pemenang-pemenang di atas TAHNIAH!!sila emailkan detail korang kt cantik_menawan25@yahoo.com (abaikan alamat email ni yang macam perasan di situ)

Again...TQ A LOT PADA SUME DAN TAHNIAH!!

InsyaAllah akan ada contest lagi di lain hari, Salam Kenal & sudi-sudila jenguk lagi blog kami ni yea:)

7 comments:

Nana said...

wahahah tibai pon hampir2 ek tq2.

Cik Rose Cute said...

hehehe...thanks!!!

Cik Rose Cute said...

DAH EMAIL DETAIL

Wen said...

xtauuuuuuuuu huhu hehe padahal baru 1st time dtg sini. follow u....

Ann@zanyra said...

Nana...thniah..tula namenye lucky:)

Ann@zanyra said...

Cik Rose Cute...thniah..ok..tq:)

Ann@zanyra said...

Wen..tq..xpe, next time ok:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah