CHERITERA KAMI...: Mission Impossible : Ghost Protocol

Dec 26, 2011

Mission Impossible : Ghost Protocol


last friday nite, kami g tengok encik TOm Kurus dan kwn2nye bersama dengan cik B, anak2 buah dan my lovely sis kat Imax, Berjaya Times Square...sangat2 la puas ati nengoknye sebab cite ni memang super duper best tp xleh lwn real steel kot..hihihih lagi satu dengan screen yg besar dan sound effect yang lg power seat selesa luas kalau la kat wangsa walk ni ade imax memang tgk wayang kt imax jek la kot...pueh ati harga tiket pun beza bp hengget jek sesuai utk cite2 action.








sape2 yg belum g tgk lg, sila la pergi..misi diorg ni sbnrnye nak dpt kod dan menghalang dari serangan nuklear  tapi dlm usaha tu macam-macam la aksi berlaku kan..tp scene burj khalifa dubai tu memang cemas la, credit tu encik tom sebab berani amik risiko itu sendiri...anil kapoor pun ade gak dlm cite ni sbg watak sampingan

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah