CHERITERA KAMI...: Alvin and The Chipmunks

Dec 18, 2011

Alvin and The Chipmunks


First time menang tiket dari cinema online  membolehkan kami tengok cite yg memang kami tunggu-tunggu dari tengah tahun ritu..macam mane cumeynye kite tgk official trailer die, camtu la jugak enjoy sangat tengok movie ni..sesuai untuk seisi keluarga bawak la kanak-kanak tengok cite ni knpom terhibur..eh, orang dewasa macam kami ni pun sangat enjoice tau tengok walaupun dapat seat yang agk depan dan terpaksa mendongak.huhuuhu

 cik B pun suke tau cite ni siap nak g cari cd lagi..suke tgk chipmunks yang nakal, pastue die menyanyi dan menari tu yang rase gerammmmm gilerrrr...rase nak cubit-cubit jek..hahahh..cite ni dah stat kat cinema on 15 december ritu lagi..ape lagi, g la terjah:)




#simonnn...whose simon, im simone:)


1 comment:

InaAchik said...

please drop ur email at my comment box dear...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah