CHERITERA KAMI...: Alhamdulillah..rezeki hujung tahun

Dec 29, 2011

Alhamdulillah..rezeki hujung tahun


bile tibe musim raya dan hujung thn mesti ramai yg tunggu bonus kan..sape yg xnak..macam orang mengantuk disorongkan bantal..Alhamdulillah, bulan ni dapat lg bonus raya hari dpt jugak..rezeki2..last year pun dapat jugak lebih kurang cmni la dah la mase tu nak kawin kan..memang bersyukur sesangat la, urusan kawin tu lagi dipermudahkan...

next year???xtau lg..mungkin ade tapi mybe dah xdapat sebanyak ni sebab kali ni bonus ikut company performance next year mybe die dah buat ikut performance review pulak kan..ape-ape pun terima kasih Ya Allah atas rezeki ini..

jadinye mari kite menjadi pengguna yang bijak...hihihi..owhh..jgn lupe bayar zakat

mari berusaha lagi spy company dpt banyak tender lagi utk thn depan:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah