CHERITERA KAMI...: 1st time menang Cinema Online

Dec 1, 2011

1st time menang Cinema Online


mekaseh Nana sebab inform kemenangan kami ni...tak sangka gak menang..hantar pun sekali jek, cik B pun hantar jugak tapi name die tak naik..




soklan die, kalau diberi peluang lagu ape yang kite nak suruh chipmunks tu nyanyi..Ann jawab lagu Got to Go by Najwa sebab masa otw nk g keje dengar lagu tu terus terimagine chipmunks nyanyi dan menari lagu tu mcm cumey sgt..hahahhaha...tapi ble dah send tu rase mcm lagu tu xsesuai plak..but menang kan..rejeki2..

tayangan on 7 dec 2011 kt mbo subang parade..kali kedua menang tiket kt sini jugak...hihihih...sebaik cik B cuti, cam tau2 jek..plan asal nak g tgk ombak rindu dat day  kene tukar plan la camni B..huhuhuh...

tq again to Nana..ktorg terjebak ngan contest kat Cinema Online ni pun sebab tgk Nana asyik dpt tiket free jek, nak gak rasekan..hihihih..

6 comments:

Nana said...

hee..tumpang hepi kita xkisah xmenang pon sebab ada redeem tiket ni kat page dutch lady 24/12 kat cathay damansara, kena bwa kotak susu dutch lady utk tukar dengan tix xtau la free ke tak time tu

Ann@zanyra said...

hihhihih...ooo...cte ni tgk ngn budak2/anak2 best la kan..tp ktorg org 'tua' yang masih lagi dlm mood budak2..hihihih...pantang tgk bende cumey2 ni

~diAhOntHeblOg~ said...

c u there..insyaAllah..kalau la Si pakcik i tu jd g..hehe kalau x mmg xg ler..hehe

DuNia KeBaHaGiaaNKu....... said...

collect tiket je dulu kan........ke terus tgk.....

Ann@zanyra said...

Diah...menang jugak eh..ookk...jmp nnti:)

Ann@zanyra said...

DUnia Kebahagiaanku..g terus..nnti collect tiket kt kaunter die...tnjuk ic

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah