CHERITERA KAMI...: Raso Omak Den...Sodappppp

Nov 16, 2011

Raso Omak Den...Sodappppp





tempat makan yg baru kami explore...terbaik!Sodappppppppppp!


bace dari name kedai dah tau la makanan die mesti berasakan makanan nogori...dah la pilihan banyakkkkkkkkkkkkkkkkk sangat sangat sangat,..


dari hujung meja



hingga ke hujung meja


tu baru yang atas meja belum lagi yang kt dapur tgh berasap-asap tu..




setelah tawaf meja lauk tu byk kali...giler rambang mata..macam nak rase jek semua lauk-lauk tu kan...tamak betul...


RM20.50 termasuk fresh orange dan sirap limau


gulai tempoyak die memang terbaik la...pekat!yum3..lupa terus ape itu D.I.E.T..hihihih


dah siap amik lauk ni baru perasan sebenarnye ade ikan bakar..dengar kate sodap jugak..xpela, next time plak yea...

memang dialu-alukan la sape yang nk try port makan baru kan...sila ke sini..xsusah pun nak cari, dari KL Festival City terus ke junction ade uptown Danau Kota tu belok kanan pastu terus jek. kedai ni sebelah kanan bersebelahan dengan surau al-amin xsilap.kalau nampak banyak kete tu, tue la dia..dekat2 jugak dengan kawasan perumahan.




terima kasih dengan dak opis sebab rekemen kan kedai ni..die cakap dulu kedai ni xde name...kire baru naik la nama raso omak den ni. dulu bukak sampai petang jek, skang sampai mid-nite lagi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah