CHERITERA KAMI...: Malu tapi mahu...segan tapi nak tegur jugak..Hye Cik Epal;)

Nov 3, 2011

Malu tapi mahu...segan tapi nak tegur jugak..Hye Cik Epal;)


last tuesday nite, kami ke Malam Pratonton Alamak Toyol..yg ni cte kendian la yea sebabnye nk story dulu sape yg kami jumpa...hihihiih

1st time pergi event2 yang cmni, sbaik ade cik B sudi temankan so xdela rase ms rusa masuk kampung terasing dalam di bumi sendiri...ecehhhh..mate melilau kot2 la ade ternampak sape2 yg kami kenal...

tbe2...lalu seorang gadis di depan kami...eh...mcm familiar jek...Cik Epal laaa....aiseh nk tegur ke x ni...tgk jek dengan ekor mate kan..tegur x...tegur x...


last2 








sesi memperkenalkan diri...hihihih..dh kami blogger picisan ecehhh mnla ade yg kenalkan, jadinye kene la wat Cik Epal igt kt kte...hik2...tp ble Cik Epal ckp mcm pasan name Blog Cheritera Kami ni....walaupun mcm pasan tapi rs nk lompat bintang jek masa tu.yippiiieeee;)






Cik Epal yg cumey baru umur 20thn tapi nmpk sangat matang dari segi physically, cara cakap sume la...tny jugak cik Epal mane partner ,SS@Shaheizy Sam...SS sibuk katenye...


kebetulan lagi ni jmp plak nana,jiran sebelah dtg menang tiket cinema online cte Shark Night..ape lg kami bergambar ber3 plak





moga2 dpt jangkit aura dari mereka, Cik Epal dan Nana yg dh femes dlm dunia blogging ni..masing2 masyuk dengan nuffnang...jeles tau;p





~Shuke2 Kami~

4 comments:

cik EPAL said...

nice to meet u! hehe. tak sangka akak baca jugak blog cik epal yang budak-budak tu hehe :D

Nana said...

aisehmen..kita ni blogger ikan bilis je...lain la mcm CE wah tu dia CE dah datang komen

GoJeS said...

Cik Epal..klu xtau umo 20thn, xrs pun blog tu blog budak2;p

GoJeS said...

nana...ikan bilis x ikan bilis..ratu wayang tu penting...hihihih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah