CHERITERA KAMI...: Happy Feet 2...1st time tgk movie 3D

Nov 17, 2011

Happy Feet 2...1st time tgk movie 3D


thanx alot to Nana sebab sudi bagi kami tiket free hasil kemenangan beliau di cinema online..sape x kenal kan ratu wayang tu..memanjang jek menang, sampai kami pun dh stat terjebak ngn cinema online ni..hik3

movie pukul 9 malam kat tgv kepong, first time jugak ni sampai JJ kepong...kat atas bumbung cinema die..huhuhuh

asalnye pergi bersama suami terchenta la kan...alih-alih tengah siap tu Nana msg cakap ada tiket extra lagi, dan dan la ajak anak buah kt umah tu..rezeki kami la kan dapat tengok penguine menari..memang suke tengok bende-bende cumey ni..



silap fokus pada tiket..uhhh..boooolatnyeeeee sayeee....;p







crite ni bukan kesinambungan dari Happy Feet 1 tapi watak-watak dalam tu memang ada la..macam Mambo yang dulu susah benau nak menyanyi kan bile dah besar kahwin ngn Gloria..dapat anak name Eric..cumeyyyyyy giler anak-anak penguine ni..kali ni banyak ckit spesies haiwan yang terlibat..hihihih..
tapi moral of the story...semangat kerjasama dan kasih sayang...1 union!


Jangan lupe tengok.mula ditayangkan mulai harini


again...thankiss Nana..nnti lehla dapat tiket free lagi;)

2 comments:

Nana said...

heheh sama2...lenkali klw ada lg kita bg

Ann@zanyra said...

Nana..hihihi..mekaseh;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah