CHERITERA KAMI...: Cowboy Place, PD

Nov 14, 2011

Cowboy Place, PD



mase wat sesi melawat di Sini, kami sempat lunch di satu kedai yang rase2nye baru la jugak coz before this g PD xpernah plak nmpk kedai makan ni..berdekatan dengan PD Marina..betul2 di selekoh, memang byk la kereta stop sini untuk lunch...


Cowboy Place, Port Dickson




Ape yang menarik di sini???




Nasi Kukus Ayam Panggang..Terbaik!




Ditambah dengan sos yang super Hot ni...nanesss....;p


Ini adalah main menu diorang, menu lain..ikan bakar dan ade juga cucuk2 pedal, tongkek etc


Pilihan air sirap, tembikai dan anggur klu xsilap..


Pilihan memang limited but service memang super duper cepat..






Dah name pun Cowboy Place kan...sume pekerja pkai topi Cowboy










Boleh makan kt dalam kedai(sesak ckit), kat luar ni lebih open air kan...








cuti sekolah dh dekat ni...sape2 yang ade plan g PD tu..try la singgah  sini...Terbaik!!




2 comments:

Nana said...

wah menarik ni
harus pegi nanti klw g sana

Ann@zanyra said...

Nana..
leh thn la food die..lgpun tmpt senang cari..ce try;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah