CHERITERA KAMI...: Susah nak cari coconut shake kat KL ni

Oct 12, 2011

Susah nak cari coconut shake kat KL ni

lepas TERkene penangan coccnut shake yang super delicious tapi service lambat kt padang kota Penang,jadi TERgian plak dengan coconut shake yang sedap ini...

disebabkan kami ni dok KL, jadinye bile ngidam kene la cari kt area2 KL kan, xkan nk g Penang semate plak..klu blk Melaka, ade la jugak port coconut shake yg sedap n senang nk cari tapi klu kt KL???seyes cari pusing2 sini, xjmp!

tu cte beberape bulan yg lepas kot..lbh kureng la..tapi sejak menjak ni kami dh jmp dah port baik pny, dekat pun dekat...dan semestinye SEDAPPPPPPP!!!





mango shake pun ade...kami ni mmg peminat tegar segala adik badik mango...mmg tERbaik mango shake pak lebai ni










dengan harga RM2.70 sila la datang ke Lebai Coconut & Mango Shake, dibuka setiap hari kecuali Jumaat la kan dari kul11pg-6ptg..klu xbukak tu, ade la hal2 yang xdapat dielakkan










lokasi..dekat sebelah carwash jalan enggang, taman keramat..dari bengkel Mara terus jek akan nampak sebelah kanan pak lebai ni....

neway, ade yang nk rekemenkan tmpt lain?





~Shuke2 Kami~

6 comments:

Nana said...

eh ni kat umah kita ni
xpenah bli pon hehee

GoJeS said...

nana:aah...doket sangat.ce la try;)

Anonymous said...

Kat petronas tesco ampang ada...sedap!

Ann@zanyra said...

Anon : ooo..yeke..slalu jugak lalu situ, kene try ni..tq 4 da info:)

Anonymous said...

Island coconut shake, depan pv15 kat area columbia hospital setapak terbaaikkk

zul said...

Dekat ampang indah ada satu...cbe rasa....jalan nk g bukit indah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah