CHERITERA KAMI...: The Secret life of Nora.....Nk tiket free? or pay for less?

Oct 12, 2011

The Secret life of Nora.....Nk tiket free? or pay for less?

Sekarang di IB, tengah hangat dok cite psl teater The Secret Life of Nora..Kami pun rs teruja nk p tgk tp memandang kan harga tiket2 tu expensive, so abaikan jek la..tapi makin hari makin ramai dok komen tentang teater ni, mostly give good komen and ade jugak yg bagi komen negatif..tp banyakkkkkkkk yang positifnye la kan..


so, kte sbg isteri yang rajin ngadap tenet ni..saja la cari2 lubang or peluang klu ade contest or ape2 jek yg boleh grab tiket at a best price utk ke teater ni...


mulenye...kami join Peraduan The Secret Life of Nora, Menangi Tiket di Fb tapi name pun contest so ikut luck la kan tapi peraduan ni boleh join sekali sehari sahaja..so boleh la try luck memasing tp bagi kami mcm abit complicated ckit contest..dtg mood malas nk  try lagi....


thennn...few days before, terbace ni




utk pengguna MAXIS, 50% diskaun..xcaye?kami dh try..betul meh...so, tu yg mcm xcited nk p tgk weekend ni..xpela kuar duit ckit, at least go for 2 but pay for 1 only;)


ade sape2 yang dh tgk?amacam?




~Shuke2 Kami~

2 comments:

Nana said...

hee seb baik xsuka nengok teater klw tak terjbak dah ni

GoJeS said...

nana:hihihih...ape join jek la contest tu, klu menang..leh jual...hik3;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah