CHERITERA KAMI...: Restoran Upin Ipin seksyen 7 Shah Alam

Oct 27, 2011

Restoran Upin Ipin seksyen 7 Shah Alam


last few week, g shah alam jumpa kwn area i-city sane..sblm blk umah, singgah la dl isi perut...lapooo...so, sj la usha2 area dekat ngn jakel shah alam tu kan...byk jugak la kedai2 makan..

tbe2 nmpk restoran upin ipin..terus feeling budak2 dtg...hahahahhaha...tapi sbenarnye mase tu berbelah bagi gak sebab restoran ni dekat ngn wong solo...mate kt wong solo tapi ati dekat upin ipin...hehehehe

tapi disebabkan wong solo fully occupied, jadinye kami decidela p dinner dkt restoran upin ipin ni, xramai sgt orang...




upin ipin di mana2...beso2 gambar2 diorang...





ni pkai baju kurung dari pagi lagi sebab ade kenduri pengurus nk p haji, dari wanga maju ke shah alam singgah SACC Mall siap tgk pameran hartanah sume dengan berbaju kurung...rase ayu gitu kan;)





kat sini pilihan menu agk xbape banyak la...tapi yang menariknye name2 menu diorang semua berdasarkan cte upin ipin.contoh kami order



nasi goreng ipin...nak ayam goreng!nak ayam goreng!hihihih


kalau nasi goreng upin xpedas, nasi goreng ipin pedas...ke sebaliknye xigt plak...



nasi goreng kampung durian runtuh...macam nasi goreng cfood la...bykkannnn


ade nasi goreng opah, nasi ape ntah lagi, mee pun ade...sesuai la bawak anak2 dtg sini..skali skala..mesti diorang suke kan..cumenye xde la plak tv tygkan cte2 upin ipin...hihihi



sirap bandung dan teh ais






ha...utk ibu bapa sila sediakan la duit lebih yea...macam2 jugak barang2 upin ipin ade dijual...buku, botol air, kipas,keychain...cumey2








~Shuke2 Kami~

1 comment:

Anonymous said...

Good information. Lucky me I recently found your blog by chance (stumbleupon).
I have book-marked it for later!

my blog post ... binaryoptionsreview.pw

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah