CHERITERA KAMI...: Palace of The Golden Horses - Kisah Bilik Air

Oct 25, 2011

Palace of The Golden Horses - Kisah Bilik Air


ble dh puas ati tgk bilik yang luasssssss...kte tgk plak bilik air die...ok ke tidak..



abaikan entiti di cermin itu...waaaaa...ade bath tub meh...





puas mandi same2 dalam tab sambung mandi same2 dlm shower tu plak...hihihih;p






sonok dok lame2 dalam toilet die...rs nk tdo je dlm ni;p

dah name istana kuda, bukan sahaja interior berkonsep kuda, bekas shampoo pn nk bentuk kuda jugak...ce tgk ni...


kuda di mane2 saje..hihihih


selesa sgt..bau wangi jek bukan kt toilet..dlm bilik pn bau wangi..memang terjaga la...


tapi so far still bilik masa 1st honey_bulan dulu jugak menawan kalbu




ble la nk merasa ade bath tub sendiri mcm ni;)



to be continue lagi;p




~Shuke2 Kami~

6 comments:

hamzah ian said...

perghh... hebak hilik hotel gini

Nana said...

wah sgt bez
nak2 tang mandi sama2 hahaa

GoJeS said...

hamzah:hihiih...mesti la..dh hotel berbintang2 kan:)

GoJeS said...

nana:hik3...kt umah xde tab n toilet pn xbesar camtu...syoknye kurang...hahahah

myza said...

wahh aku pon nak toilet cmni laaaa...huhuhuk..siap semua bentuk kuda..mesti dia nk customer dia pon smgt kude wakakakka

GoJeS said...

myza:kannnn...kannnnn...ko wt la kt umah ko..blk air ko besar ape..
hahahhahaha...tuela psl..kuda ku lari gagah berani;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah