CHERITERA KAMI...: Palace of The Golden Horses - 2.1

Oct 25, 2011

Palace of The Golden Horses - 2.1


hari kedua..tdo dengan nyenyaknye rasa malas jek nk bangun kan..tp gagahkan diri sebab sesi photogedik belum lagi..tapi cuaca di pagi hari agak bahang dan terik jadinye xdela byk mane pun gedik2 tu:)




swimming pool area..sebelah sane tu ade botanical farm 




actually ade a few tempat jugak yang pihak hotel ni perlu titik berat dan perlukan improvement..bahagian interior dah superb tapi kawasan sekeliling dan kawasan lift dari basement perlu diberi perhatian juga...macam xbape jage sangat..




suke green view ni..rase nk baring je golek2 jek atas rumput tu;)




front view palace of the golden horses



dh berpeluh dah time ni, kte masuk dalam semula



kalau turun ke bahagian bawah ni, ade area cafe / restaurant palace tapi kami xlah gi makan2 kat citu lagipun promo kami amik tu memang xinclude breakfast..so xkisah la kan..makan mane2 pun boleh...hihihih

kalau korang nk tau, patung kuda kt belakang tu bergerak tau, means die berpusing tapi kalau kte perhati macam tu jek memang la xpasan sebab die xpusing laju2..tapi nti akan perasan jugak la kalau skang kuda tu pandang kanan nnti tgk2 die pandang kiri plak...hihihihiihih..jgn terkejut sudah kan;)




lobby area





perut dh lapo plak..jom bekpes...hurmmm...kawasan terdekat, pekan sg.besi yg cumey tu jek la;)





last episode, next entry yea;)




~Shuke2 Kami~

2 comments:

myza said...

wahhh..bercuti ke hotel mewah....jeless jeless....tp deco dia mmg ummphhh!

GoJeS said...

myza:ni pun kebetulan ade promo masa MATTA FAIr ritu..dptla merase kan;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah