CHERITERA KAMI...: Palace of The Golden Horses - 1.1

Oct 24, 2011

Palace of The Golden Horses - 1.1


ni kali ke 3 xsilap kami menjejakkan kaki ke istana kuda ini...dan kali pertamanye berpeluang untuk merasai pengalaman bermalam di sini...memang xdirancang, masa MATTA FAIR few month a go, palaca ade wat promotion so daripada harga per nite yang mencecah hampir seribu ni, kami dapat dengan harga yang memang murah..dapat la merasa dok hotel 6-star kan...::)



view dari bilik kami


sbaik la dapat bilik yg viewnye cantik dan luas camni...baru la sonok cuti2 kan...dapat hilangkan stress, dapat relaxkan minda;)

hari pertama xbyk sangat gambar sebab siang tu , kte ade training di opis...tu yang cek-in pn lambat...rugi 3jam tau...uhuhuhu...nk wat camne...booking dah wat awl2, trainingnye baru tau few days before holiday...xkan nk cancelkan booking kan...bkn senang nk wat reservation coz hotel ni slalo jugak full tau..ade jek event








deluxe room yang selesa dan luas, boleh main kejar2..muat la nk tdo berjemaah..hiihihihiih...igtkan dapat bilik kecik...xsngka dapat yg luasssss ni, memang xrugi woo beli masa promo ritu;)





ade internet cabel di dlm bilik..so xyh susah ati nk online..channel tv pn byk, xde la boring..




to be continue.....




~Shuke2 Kami~

4 comments:

~diAhOntHeblOg~ said...

bestnyee...

Cheq Ana said...

syok eh..honey boolan sokmo ko :)

GoJeS said...

Diah...honey_bulan semestinye best!;)

GoJeS said...

mommy ana..opkossss la...ble lg nk berhoneymoonnnn kan..sementara ade rezeki lbh..nnti ade baby plak, hny moon ber3;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah