CHERITERA KAMI...: Jauh Dari Cinta

Oct 27, 2011

Jauh Dari Cinta


Morning sume...arini ari khamis yea kwn2...bukan sabtu, bukan ahad...dan bukan juga public holiday...xpe2...lagi sehari je kte berjmp weekend....weeeee~~~

upssss....cukup intro yg pendek...nk share ngn korang new novel kami yg dok layan semalam...yes!seharian mengadap novel Jauh dari cinta ini...




another best novel, padan la masuk dalam list terhangat di pasaran...Mengisahkan perhubungan 2 insan yang berlandaskan status 'adik angkat' dan 'abg angkat' pada awal perkenalan...last2, same2 terangkat...hihihihi...tapi biasela..manede yang happy jek mesti ade kisah duka kan...ade la jugak air mata ni mengalir tbe2...


dok bace novel ni, terngidam plak nak main layang2...siap ade kite message lg tau,sweet jek..korang prnh x wat cmtu?hihihi...


nnti nk g la main layang2;)






~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah