CHERITERA KAMI...: Damas Suites and Residences-Part 1

Oct 7, 2011

Damas Suites and Residences-Part 1


kerana gambar agak byk jugak dan rasa mcm nak share almost picca itu kat sini, jadinye kte cte by part la yea entry ni..lgpun boleh la promote 1 of new residences kt KL ni:)



meh kte tgk bilik plak...




the kichenette..lngkap ok..dalam laci tu ade pan,set pinggan mangkuk,sudu garpu pisau,gelas, cawan sume la..ms tgk ni masing2 dh sengeh sbb plan kami bkl menjadi la nnti..plan ape tnggu cte lain plak yea;)






premier studio

xde gmbo bahagian balkoni, ade laundry room siap detergent lg...even premier studio kami xseluas mane but complete..kami suke!





we in mood honey_bulan





~Shuke2 Kami~

2 comments:

Nana said...

wah xyah jauh2 ek g animun hehe
xpernah lg dok otel dalam kl
mmg tingin nk wat
tp tunggu ari istimewa hahaa

GoJeS said...

Nana..hahahhaha...xyh jauh2, jimat masa+tenaga;)
best2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah