CHERITERA KAMI...: Bila dah tgk kichenette yg complete....

Oct 7, 2011

Bila dah tgk kichenette yg complete....


ape lg terus kami mencari supermarket nk menggunakan sepenuhnye kemudahan yang ade

cold storage soho KL

1st time shopping bersame di cold storage dan 1st time kami ke soho..tp xmsk pun dlm soho tu, byk tmpt2 mkn and club..

ikutkan mcm2 la nk beli kan..tp bile pk kan cuti2 hny la 3D2N jek bknnye shopping utk umah sndr pun, jadinye xperlu mebazir sgt..




stok utk kunyah2 dan utk mlm istimewa kami;)







~Shuke2 Kami~

2 comments:

IDAZS said...

salam kenal,seronoknya tgk Damas tu,actually saya selalu singgah cold storage ni, rumah belakang cold storage tu. kalau free2 singgahlah makan di meatwork depan cold storege tu, sedap!

GoJeS said...

idazs:salam kenal juga...tgk jek dh seronok klu g lg seronok kot..hihihih..ooo..idasz dok kt citu gak ke, klu tau leh kte singgah ry umah idasz kan..hihih...meatwork?kedai yg hjng tu ka??kene try tu nnti, nmpk rmai jek org

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah