CHERITERA KAMI...: Antara barang yang dibeli secara online

Oct 13, 2011

Antara barang yang dibeli secara online


Sape suke atau ade pengalaman shopping online???puas ati x??camne servis2 mereka?kualiti barang?harga??

ni bukan nk wat sesi luahan perasaan ke, just nk share ngn korang antara barang yang kami pernah beli thru online..


shawl itu dan kleksi shawl terawal kte yg dibeli secara online, sebab?nmpk cumey +sweet jek tengok..hihih..lagipun ms awl2 dl mcm ssh nk cari shawl yg kaler sweet2 gini, tapi skang??macam2 leh jmp kt kedai2 luar tu kan...macam2 fesyen ade...klik Tudung Colouful untuk maklumat lanjut..pernah sekali jek berurusan dengan Puan Amal ni tapi mmg ok dan bagus la semuanye...




yg ni tgh time mengade nk pkai tudung cmni..senang tau nk pkai tudung ni, letak jek nk pin...plus, cik B pun suke wife cumey die ni pkai tudung cmni, Siti Scarf..klik Lovely Scarf untuk maklumat lanjut..actually ni kwn yang punya, die JV ngn kwn2 die yg lain utk buat business ni, ok la kan..side income plus creatif sebab koleksi2 yang tersendiri


mm..2 jek la...ade jugak nk try beli baju2 secara secara online tapi belum tergerak lg kot sebab tkt xsuit dengan size plak.almaklum la kte yg cumey ni plus cerewet bab2 baju ni, klu xselesa pkai memang terbiar la baju tu dalam almari..huhuhuh


korang share la plak tmpt2 korg online shopping+ur experience..


~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah