CHERITERA KAMI...: tak sangka boleh terjumpa plak.....

Aug 21, 2011

tak sangka boleh terjumpa plak.....


dalam entry dua hari pegi matta fair 2011..Mood excited!, kami ade ckp kan terserempak dengan se 2 orang kan....yeala...cube bygkan dlm ramai2 orang dlm fair tu pastue hall kan besar, memang tak sangka pun kte boleh terjumpa ngn org yg kte kenal...kan??


actually, sambil2 survey cuci2 mate tu ade gak toleh kiri kanan tinjau2 kot la ade ternampak sape2 yg kami kenal kan...anddddddd......last2 yeahhhhh...msuk2 jek hall 1 xsilap, dan2 nmpk se 2 orang mmber ni...actually, mmg dh tau die nk dtg ctu...tp yeala...sape sangka kan...


nk tau sape???jom terjahhh!hihihiih


pgl cik B, suh amik gmbo...mcm michelle melodi plak, jmp mangsa..hihiih



soseh2 dl...ehem2...cari pakej hny_bulan yeaaaaaa;)


with bride to be....dh bau2 nasi minyak ni,.....


klu dh jodoh nk jmpkan, yg xdirancang tu la boleh jadi..
cpt2 weh korang, xsbr nk tau cte bulan madu korang nnti...upppss...hik3....


pernah post psl diorg dlm entry INI...smg sgl urusan mereka dipermudahkan...amin



*ni yg rase nk wat knduri kawin lg skali boleh x???;p




~Shuke2 Kami~

2 comments:

myza said...

leeeeeeeeeeeeeeerrr ingtkan jmpa artis mana tadik...saspended je..hahaha

GoJeS said...

haahahhaha...artis la tu weh...glem ape..hik3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah