CHERITERA KAMI...: Spykids: All The Time In The World

Aug 23, 2011

Spykids: All The Time In The World


hadiah besday dari nuffnang dan TGV aritu xredeem lg, hujung bln ni expired dah...so ahad ritu dah guna 2tiket utk tgk cte SpyKids ni..sampai wangsa walk dlm kul2lbh so cari wayang yang xjenuh nk nunggu plus sempat nk p berbuka...jadinye kami pilih SpyKids...




dan sape2 yg tgk cte ni 

akan dpt bende alah ni..ape fungsinye??


before movie stat, die akan gtau la cmne nk gune bnde ni..tp kami xbuat pun, leceh la sbbnye korg kene gores bnde ni stp kali no kluar kt screen wyg tu...cthla no.1 kuar, korg kene la gores kt no 1 tu, then akan kuar la aroma2 sprt dlm cte tu..mksdnye, die nk buat audience same bau ape yg mcm dlm cte tu..phm x??huhuhu..tp bygkan la nk tgk cte lg, nk gores tgh gelap2 tu lg..baik concentrate tgk cte..


utk rate cte plak...best n fun wlpn cte mcm budak2 pastue ngarut2 ckit kot tp still boleh ditrime akal plus geram giler tgk SpyBaby ni..

cumeeeyyyyyyyyyy...rase nk trk2 pipi tu....


more to family movie actually..klu ade ank2, bwk la tgk skali..cte yg sesuai ditgk time pose...ahaksss


ade lg 2 tiket ni...ade semnggu lg valid...cte ape lg yg best yea...




~Shuke2 Kami~

2 comments:

fazilzura said...

tu tiket dpt dr nuff ye? zr ado jgk lg 4.. x gune pun..

* salam kenalan

GoJeS said...

@fazilzura....aah...dpt birthday gift dr nuffnang...huhuhu...time pose ni ssh ckitla nk p tgk wyg kan..
masa xdan jek memanjang...

~salam kenal juga..tq singgah~;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah