CHERITERA KAMI...: Serius! baru tahu tentang Al-Mawlid

Aug 17, 2011

Serius! baru tahu tentang Al-Mawlid

rentetan dari tertengok Ini Kisahku...Wardina Safiyyah, mlm td kami trs on tonton.com utk tgk episode2 yang lain pula...latest episode ialah tentang penghijarahan Ameer Munawer...masa mule2, serius xpasan pun lansung Ameer Munawer ni slh seorg ahli group yg pernah femes 1 ketika dl...ble tgk rancangan tu smp abis...SubhanaAllah!kuasa Allah...kagum dengan beliau dan mereka ini


Al-Mawlid


yap..familiar sgt2 la kan muke2 diorg ni...sape xknl kot Lah(padanla lame xkuar lagu2 best), Azan, Zaf, Pot dan Ammer...diorg ni ialah dr kumpulan





trigt zmn2 study dulu...minat giler kot lagu2 RnB diorg..soul la abis...hahahah...sume lagu ade..siap hafal lagi...


yang paling kagum...diorg still bergerak in group dan sebab tu la tertubuhnye Al-Mawlid pada awal muharram yang lepas.....cayalah korang...dan to Ameer, anda memang hebak!






~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah