CHERITERA KAMI...: sahur di luar...seronok jugak kan..

Aug 23, 2011

sahur di luar...seronok jugak kan..


bukan xpernah bersahur di luar, time blaja2 dl ade jugak la tu pn amik ari weekend or ari xde klass, so blh la qadaq tdo nnti..hihih...sonottttt!!

tp utk kami as a hasben n wife, memang 1st time la ni sahur kt luar...gigih bangun kul4pagi ramadhan ke 20 aritu..mm..actually 4lbh, siap2 mandi bagai trs kami ke...


NZ Curry House Wangsa Maju


reason plh tmpt ni?mmm..lame dh x p mkn kt maple+lame giler x singgah NZ ni+konn2nye pakat ngn mmber nk sahur skali kt sini..tp sbb misscommunication...diorg igt xjadi..sbaik la kami dh agk awl2, so kami lyn sahur berdua la...best wooo...;)

menu sahur pn dh mcm nk mkn utk buka...

mee goreng + nasi ayam...ari2 sahur cmni,maunye rosak plan diet..diet ke???huhuhuuh



korang pernah sahur kt luar x?share laaa....;)





~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah