CHERITERA KAMI...: Jatuh Hati dengan SECOLO Hairdressing

Aug 11, 2011

Jatuh Hati dengan SECOLO Hairdressing

arini xdela nk post2 psl makanan...td pn dh trliur dok borak2 psl menu berbuka rini...xsbr nk mkn sambal udang petai...nyum3...upssss~

ok..kembali ke topik asal....nk share ngn korang our favourite Saloon, tmpt nk potong2 nk kasi cantik utk mahkota...kate rambut adalah mahkota wanita..kan..kann...even kte bertudung tp rambut perlu jaga jugak kan lagi2 ble dh berumahtangga ni...cik suami knpom2 nk istri sentiasa kelihatan GoJes kan..

honestly, sejak kecik kte xberkenan pegi salun..parents kte pn xajr ank2 die p salun nk guntng rambut ke ape..sejak dr kecik kami adik bradik mempunyai hairstylist yg professional iaitu ibunda terchenta...hebak la mak!sume bnde mak tau wat....jeles tau...napela bakat2 tu xmenurun ke ank2 beliau..haishhhhh~

sejak menjak kawin ni la baru berjinak nk p salun...tu pn sbb ade org baik hati sudi nk blanje...sayang org tu sgt3!kami dh jmp la fav salun kami....SECOLO HAIRDRESSING...

kami p yg branch dkt sri rampai..dekat, parking pn senang..cik B klu bosan tngu, boleh la p pekena cendol wahab kat sebelah tu


motif:SECOLO sebelah dgn wahab cendol ni...ihsan cik G


sri rampai branch

suke ngn interior die...staff pn mesra, service baik..yg best tu ble wat treatment dgn urut2 tu yg uhhhhh..sedapnyeeeee...ringan rase pale ni...


kat cini ade hairstylist or top hairsytlist..bezanye pada pnglman masing2 and harga pun akan berbeza but kerja diorg mmg tip top...so far, pegi custmer kluar masuk..HOT gitu..mksdnye bgusla kan service diorg...xrugi la bkn slalo pun nk bertangga kt cini...


last skali kami pegi, mase besday ritu, cik B blanje...syg cik B lagi3!mecehhh tau...dah la dpt 50% off sbb dh jadi member and besday promo...opkosla sengeh memanjang kan...


ade 2 lagi tmpt SECOLO ni


Sg.wang

Sri Gombak...new branch


so far dh pegi kt sri rampai tu 3 kali dlm belum sethn lagi...EXCELLENT!



klik SINI untuk maklumat lanjut.




#rase nk p wat facial n SPA la..lame dh xwat..kwn2 ade tmpt nk recommend x?




~Shuke2 Kami~

2 comments:

NeenaAnuar said...

I selalu wat spa kat melaka.. uhuhu.. jauh kan.. tapi tempat tu jerk yg memuaskan hati I sbb gunakan tenaga pekeja dari Bali... so memang leh dpt urutan BAli yg sangat original!

GoJeS said...

@neenanuar....kami ade bace entry u psl p SPA kt melaka tu..hahahaha...kami ni name jek kpg kt melaka tp berkurun dh x p town tu...;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah