CHERITERA KAMI...: Dua hari pegi MATTA Fair 2011...mood excited!

Aug 19, 2011

Dua hari pegi MATTA Fair 2011...mood excited!


dr tarikh Ini , kami dh mark calender masing2, nk free kan hujung minggu aritu dengan menghabiskan masa di MATTA Fair..almaklum...org baru 1st time pegi...tp sbaik dh dpt khidmat nasihat awl2 dr yg dh berpengalaman..kene ade target dl b4 pegi, klu xmemang rambang mata...wlpun kesudahan kami nnti memamng lari pun dr target asal...hik3

counter at 11am..memang xramai tp parking giler ssh time ni
  
ni pada ari sabtu...penat menunggu cik b blk dr keje dl...siap2 trs pegi..smngt waja masing2...


nk g indon?mmm...belum ade plan lg...

taiwan???lagi xpernah trpk pun....

walkway dari hall 3 ke hall 1 dan 2

cik B sempat lg klik..klik...view dr walkway pwtc

sebelum pulang..singgah solat dl...

ni hasil dari 2 hari kami ke sane...tue pn ade yg dh tapis2

beg pink tu utk ari sabtu...beg hijau utk yg dtg ari ahad...so...bukti la kan kami p 2 hari...nk tau ape hsl tangkapan?nnti2 la kami review yek...


next MATTA Fair March,2012 plak..huwahuwahuwa...



*pstttt...xsangka dlm ramai2 tu ade trjmp se 2 org plak..sapekah?nnti kami review ehhhhh...



~Shuke2 Kami~

6 comments:

NeenaAnuar said...

I tak pergi pun Matta Fair last weekend... hasil tangkap I dibuat kat Air Asia Go Holiday pulak kali nie.. hehehe.

tak sabar nak tengok you shopping apa kat sana! :D

ajumohit said...

mmg berbaloi kalau dpt pakej mcm ni kan, travel and accommodation...

GoJeS said...

@Neena...oo..igtkn u pegi, ade gak tertoleh2 kot la ade jodoh, kte terserempak ke berselisih bahu ke kan..hihih...waaaa.Air Asia eh, g mane la plak yea kali ni...kami pn xsbr nk tgk u review psl Go Holiday tu;)

GoJeS said...

@aju...tuela..akan jadi aktiviti Wajib la pasni tp cumenye kene make sure fulus ade stand-by..klu x trnganga jek...huhuhuh

Dinda Iva said...

last time pergi jugak jengah matta fair ni..kali ni xsempat nak usha2...xpe2 yang beli masa matta fair lepas tu ade satu lagi lom lunas..hehehe..hujung tahun ni kot..hehehe..seronokkan dalam tu..memang kalau xkuat iman dan duit mau amik semua..khekhekhekh...

GoJeS said...

@iva..aah...sonot...mmg fening kl xbtl2 pilih tp kebykkn yg kami cari semua valid smp oct or dec ni...so xbyk choice la..dh la cuti thn pn xbape nk ade...hhihihiih..tu yg xsbr tngu next fair plak;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah