CHERITERA KAMI...: Drama Tahajjud Cinta Tv3

Aug 12, 2011

Drama Tahajjud Cinta Tv3

sape follow drama ni??lame dh xikut cte2 melayu ni, last skali cte Juvana...al-maklumla mmg jarang tgk tv, slalo lyn kt tonton jek ble boring2...skang plak dh terjebak dengan Maaduu.com , lagi la...dr ke mlm ke sahur ngadap jek...tabiat zmn sekolah2 dl kembali menyerang...dl layan woo cte2 korea ni, GTO, beach boys...sume cte yg ade takashi sorimachi...hahahhaha...sbb die sgt sempoi, mengong2...hik3..best2!

erk...ape ni..lari topik plak...ok2...back to Tahajjud Cinta ni...korang follow x?rsnye baru episod ke 4, sempat lg nk kejar...actually, kami TerFollow cte ni pun sbb tengok abg Eman Manan bersilat... jadi curious plak nk tau cte ni psl ape sbnrnye..

so far yg kami phm, fazura yg bertegas dlm memperjuangkan hak wanita, fauziah gous yang xdpt nk turut serta kwn die(fazura) dlm memperjuangkan misi diorg sebab termakan budi oleh ustaz(eman Manan), eman Manan yang beristeri 4..uhhhh...cte ni awl2 pn dh nmpk mcm cmplicated, tp byk pengajaran sbnrnye..lagi2 hal ehwal umah tangga..xpuas ati part ustaz tu dok ckp psl tnggungjawab isteri, tp tngjwb suami xde plak die nk cte..pastue unfair...uhhhh...emo plak...;p

haishhh...mls nk cte pjg2, baru episode 4 kot...mlm ni kul9 boleh la lyn smbungannye...

barisan pelakon yg meletop...nealofa xkuar lg scene die

ustaz dan 4 orang isteri nye...;p


#arini buka tnp cik B, xberselera la cmni...huhuhuh..ape menu buka korang??



~Shuke2 Kami~

5 comments:

Norhisham Nordin said...

uiks... sape nama artis yg berbaju hijau tu ekk..??

GoJeS said...

@sham...dira abu zahhar...yg jd pengacara melodi tu...napekah?

Dinda Iva said...

kita pon ikuti citer ni tau..kalau org xfaham...akan kata citer ni macam nak sesatkan orang..tapi kita ni kena guna akal utk fikir jalan ceritanya...bestkan...

GoJeS said...

@iva....yapppp...kene flw btl2 br phm;)

GoJeS said...

@iva....yapppp...kene flw btl2 br phm;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah