CHERITERA KAMI...: Berbuka puasa di Restoran Tupai-tupai

Aug 15, 2011

Berbuka puasa di Restoran Tupai-tupai

pertama kali dlm ramadhan kali ni, berbuka di luar dan pertama kali juga makan di tupai-tupai...dah ade kt ampang ni dkt la cikit nk p klu ngidam tp skang ni kami belum dlm mood steambot sgt kot...mybe sbb pose...klu x, tekak ni nk steambot sokmo;)


actually buka ni bukan kami berdua jek, ni mjlis berbuka bersama kwn2 cik B@para doktorS..ble doctr berjmp doctor...segala mcm cte dr hal2 pesakit, ubat sampai cte tentang pakar di jabatan masing2 kuar...
saya??makan dan makan.....hik3...


pilihan steamboat....

nak yg goreng2 lauk-pauk, nasi putih pn ade...




dessert..salad

RM 48 (dewasa), RM23 ( 4-11 thn)


restoran tupai-tupai

 ble nk berbuka secara buffet ni, sila pastikan anda mempunyai strategi buka yg betul spy nnti xde yg kekembungan tersandar di kerusi sampai rasa nk nengsot jek balik ke kereta...huhuh...byr mhl2 kene la rase sume yg ade...baru berbaloi2 kan..kannn..

neway, mmg betulla SEDAP steamboat tupai-tupai ni, service pn bagus..klu nk suh komen tntg kuah, cik B ckp masuk top ranker la..jadinye..mmg btl2 sedap la tu..


so, sape2 yg nk berbuka scr sihat , ce try mkn kt sini pulak...parking pn xssh...betul2 bwh signboard WATERFRONT,ampang.







~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah