CHERITERA KAMI...: Saya Nak Join Bloglist Jamaluddin.net

Jul 21, 2011

Saya Nak Join Bloglist Jamaluddin.net


hoyeahhhh...cik Jamal  bukak segmen ni lagi....


bukan nk mengampu lagi2 nk membodek, tapi memang blog cik Jamal byk info tntg blog...jadi tempat rujukan la...

klik SINI dan SINI

menunjukkan betapa blog cik Jamal dah memang masuk dlm bloglist kami...


harap2 kali ni xterlepas lagi segmen cmni;)




~Shuke2 Kami~

4 comments:

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Assalamualaikum Tuan Rumah..Jamal ade offer menarik nie..

Cik GoJeS nak jadi Protege Jamaluddin.net tak..

Kalau nak nanti Jamal masukkan dalam bloglist "My Protege".

Kalau berminat, sila hantar email untuk memudahkan Jamal contact nanti ye. Boleh la cerita sikit pasal blog nie ke..

jamaluddin_ab@yahoo.co.uk

GoJeS said...

waalaikumsalam cik Jamal...

waaa...ni dah mcm kecik tpk tgn, stadium bukit jalil kami tadahkan dah...opkoslaaaaa nak sgt!

nnti kami email ke cik jamal tau..

tq:)

JAMALUDDIN ABU BAKAR said...

Orait..Jamal dah tambahkan blog cik GoJeS dalam bloglist MY PROTEGE..

Welcome to da Club...

Jika ada pape pertanyaan just email Jamal je tau..:-)

GoJeS said...

mekaseh bangat cik Jamal...*wink*

insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah