CHERITERA KAMI...: Pertama kali gi kenduri kawin di Bora Ombak Restaurant

Jul 14, 2011

Pertama kali gi kenduri kawin di Bora Ombak Restaurant

fuh...fuh....adehhhh...sawang blog kami ni ha...mtk ampun mtk maaf la pada yg sentiasa mennti kan cte2 baru kami....erkk...ade ke???huhuhuuh....xpe2...pada yg sudi jenguk tu..mekaseh bebyk yea....

lately ni agk bz ckit sbb ade sedikit pemindahan penempatan di opis...huhuhuh...pastue byk la kene arange itu ini, kemas itu ini..meeting la bla bla bla...bnde mengejut, lagu ni la nk rush kejar sane sini kan...ble kt opis dh pnt, kt umah awl la lelapnye...perlukan rehat yg cukup spy dpt energy yg cukup jugak...tp dlm otak ni mcm2 dh bende ni share ngn kwn2 sume...huhuhuh

alhamdulillah...boleh nk bernafas dengan lega skang ni sbb mostly keje2 tersebut dh settle...jadinye boleh la curi2 mase yg ade ni utk share2 cte ngn kwn2 kan...

**********************************************************************************

nk dijadikan cte, mase org dok cbuk BERSIH ritu, kami dok cbuk attend wedding kawin kwn2...ade 2 mjlis on that date...slh 1 nye wedding kt Bora Ombak, Ampang..pestime ni..

entrance


sampai2 terus amik makanan

macam2 ada

disebabkan ini adalah restaurant berkonsepkan Bali, jadinye tempat makan pn boleh pilih nak yg duduk bersimpuh ayu ke, duduk kt meja biase di luar ataupun duduk dlm tmpt ber-econ...mase kami sampai ni, pengantin dh pn ke sesi mkn beradap di dalam...so, belah dalam tu dh penuh, jadinye kami p mkn belah luar la...xde nk simpuh2..lecehla...duduk kt meja biase, sudah..

the pelamin

food...ok la..tp xleh mkn byk sbb ade lagi kenduri setrsnye kan...so kte ke acara wajib la


sesi bergambar bersama pengantin..;)


actually hasben n wife die, both my xskollmate...mmg dh kenal lame la...yg bride tu kami kenal dr darjah 1 lagi, umah pun dekat2 jek..lame la depa ni in relationship...alhamdulillah..kuat jodoh kan...tahniah korangggg!!!!

wedding cake


sebelum pulang...klu nmpk booth ni mmg xkan miss pny la...

SELAMAT PENGANTIN BARU DAYAH & ARIFF

#ni kenduri belah lelaki, belah perempuan g jugak mnggu sebelumnye tp xbercamwhore pung sbb cik B xdo...xsmngt la nk bergambar2...huhuhuuh


~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah