CHERITERA KAMI...: Mamma's Recipe

Jul 29, 2011

Mamma's Recipe

adehhh..byk ni entry tertunggak...mlm nnti nk blk kpg, meet in law...brg2 dh siap pack, boleh la nk tglkan jejak ckit kt cini...


nk kongsi another tmpt makan baru bg kami, 1st time pegi ni..mmg xplan...nk g tmpt len, tp trpegi tmpt lain..ape2 pun xmendukacitakan..dpt cover blk la perasaan sbb sesat2 bagai tu kan...huhuh


Welcome to Mamma's Recipe


menu xdela variety tp ok la utk nk mencuba sumthng lain ckit mcm yong tau fo or mee kari ke..western pn ade



part air  not bad..macam2 menarik...

nyum3...

menu kami malam tu ialah...


ice lemon tea blnded yg MaVeles dan Mango Juice yang xOri;)



cik B order mee kari

me??chicken chop

both SEDAP!makan dgn senang hati....


neway...boleh pilih nk ddk seat dalam




OR

luar...abaikan muka cik B yg tgh khusyuk nengok tv tu...;)


Senyum ceria di Mamma;s Recipe

lokasi...platinum walk, danau kota..knpom korg tau pny...sebelah dgn Noodle Station..boleh la try dtg sini, xrugi pun...SEDAP!harga reasonable...


klik SINI, utk maklumat lanjut...




~Shuke2 Kami~


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah