CHERITERA KAMI...: Majlis Perkahwinan Tomok dan Ayu

Jul 3, 2011

Majlis Perkahwinan Tomok dan Ayu

weeknd yang penuh dgn aktiviti...wedding sana sini..tp kali ni ade spesel ckit la sbb 1st time pegi wedding celebriti,jutawan lagi meh...ala2 jakun gitu kan kami...xksah...jnji pegi bukan sbb syok sndr tapi dengan Jemputan walimatulurus tau... 


disebabkan cik b keje pagi sabtu ritu, kene la tnggu beliau pulang dl kan...kul 2lbh kami sampai ke majlis bertempat di Dewan AU2, taman keramat..mase ni pengntin dh pun sampai, dh nk ke sesi mkn beradap pun

dlm xbape nk sihat pun. tetap bersmngt attend wedding...sila la lyn picca2 ini..







dewan agk gelap sbb knsep yg diorg buat...ade 2 bahagian utk tmpt mkn, dalam more to family n wartawan..bahagian luar utk tetamu2 lain..




ramai org kt depan pelamin ni...sebab tepi tu meja mkn beradap...so rmai la nk bergambar ng pengantin..bergambar ngn MC pn ade jugak...




along dan Didie alias MC utk majlis tersebut..kecohla ngn celoteh masing2...xdan nk amik gambo ngn depa sbb crew dh xbg kerumun atas tu..huhuh


tomok dan ayu


pengantin yg dirai...cantik kan...masing2 cool jek lyn org yg rmai, kamera di mane2


 aktiviti wajib la yg klu boleh mmg xnk miss every event yg kami pegi...ialah...


sesi bergambar bersama pengantin


ayu maintain ..tomok dah melilau mencari sape ntah


ape2 pun...time smpt la say thniah kepada diorg...actually ayu ni super senior sekolah kte mase sek kt keramat ni...die knl la ngn my sis in law


mase kami dlm dewan ni, cari2 jugak kot la ade artis-artis lain yg dtg ke kan...non ado plak..wartawan rmai la..tu pn pasan sebab diorg dok kt meja wartawan...klu x, mmg la xcam kan...mmg la dh nmnye kami bukan artis..klu x, dh tntu kami pn kene serbu kan...hahaha..pasan sudey...


hurm..isma ngn zul pun kami xpasan..intai2 jugak kt meja makan keluarga tomok, xnmpk plak..mybe kt meja lain kot...


meh...tgk ckit area photobooth dorg..suke ngn gmbr2 pre-wed diorg..pndai masing2 post..




Love dis....;)


tgh dok cibuk2 berpicca2 di sini, nmpk hazam, juara AF9 dtg...ngn crew die...mesti utk slot hey hazama la tu...tp kami xde la nk masuk blk dlm dewan tu...xdan la nk bergmbr ngn hazam plak kan..huhuh..next time la eh..neway...hazama pn senior sekolah kte jugak...ksah ke??xpe...sj nk gtau..lalalalla~

dan..dann....wedding kek mereka sgt la cumey..simple but nice...




mase utk pulang...ade aktivit lain lps ni...perlu rush...thanx 4 da cute doorgift


Selamat Pengantin Baru utk tomok dan ayu...semoga kekal selamanye...


mmg hebak la idea diorg make over kan dewan tu lain dr biase...tp memang kene la sbb diorg nikah pn kt tmpt yg same..tu yang stage belakang tu die tuutup dan wat pelamin yg lbh rendah...sesuai la utk nikah dan lagi dekat dgn guest..terbaik!





~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah