CHERITERA KAMI...: Half Moon Restaurant, seri kembangan

Jul 18, 2011

Half Moon Restaurant, seri kembangan

ya ha bibi ya maulana...nk cakap arab pung xfluent mane..tp tringin la jugak mkn makanan Middle east ni kan..kami memang pantang klu dpt info ade port2 best ni, MESTI nak torai...

so, Half Moon ni direview oleh kwn cik b dan diketegorikan NASI ARAB SEDAP! ble dh SEDAP, semestinye kami mau cube

mango dan watermelon juice....SEDAP!no ice but sejuk+pekat!

royal chicken with rice with hummus

xsabar dah nk rase ni...

kedai ni memang fofular among arabian...jgn terkejut la klu dtg sini, korang akan ditenggelami dgn orang2 arab..memang dh jadi port diorg...kecoh giler dgr diorg berborak, pastue tgk diorg mkn sedulang besau tu sorang ngn lauk pauk bermcm2...tp selain kami, ade jek org2 melayu lain yg dtg...


tempat makan ade belah luar dan xber-econ, belah kami ddk ni ber-econ...selesa ckit...and ade 1 bahagian tu ade tirai..utk sape2 yg nk lbh privasi or dlm group yg ramai ok la...

btw,pelayan2 kt sini hny reti ckp arab n omputih jek...so, bile lg nk asah skill ckp arab kan...hihihhi...

harga makanan pun xde la mahal mane,berpatutan la dgn size hidangan..dan yg pntg SEDAP!

half moon menu


kuah ini sgt SEDAP!

kami ade order chicken kebab...tp gambo ntah mane plak..klu ade nnti kami upload yea...


total sume RM32.00..service pun bagus..xperlu nk kate ape2 dah...sila la dtg sini...


lokasi : kawasan business park bersebelahan South City Plaza, Jalan SP 2/8




~Shuke2 Kami~

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

CHERITERA KAMI Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah